Hayırlı Olsun . Çok güzel yapılan maddi manevi çok emek verilen bir proje Allah utandırmasın .
İnşaAllah emeklerinizin karşılığını alacaksınız .
Printable View
Hayırlı Olsun . Çok güzel yapılan maddi manevi çok emek verilen bir proje Allah utandırmasın .
İnşaAllah emeklerinizin karşılığını alacaksınız .
maşallah güzel gözüküyor
Herkese iyi dilekleri için sonsuz teşekkür ederim.Rabbim herkesin gönlünde olanı versin inşallah.
Teşekkürler kardeşim :)))
Ne yaparsam yapayım resimleri düz çeviremedim gitti arkadaş...
masallah abi cok emek verdin cok iyi oluyo
buyur böle yardımcı olıyım abi :)
http://i.hizliresim.com/Vp5Y6n.jpg
http://i.hizliresim.com/nPVr20.jpg
Son konuşmalardan sonra Throttle sürücü tarafına geçmiş galiba daha temiz durmuş. Güzel günlerde kullanın. :) Merakla bekliyoruz.
aynen aklın yolu birdir ....
Bahadır abı cok guzel ılerlıyor.
Insallah hedefe ulasıcak masallah kocaman.
drag ve Rolling için hazırlıyorum , çok daha iddialı arabalar hazırlanıyor ama bizimkisi de kendi çapında birşey işte belki 10 sn yaparız :)
Hersey cok guzel gorunuyor Bahadir, throttle'ida sofor tarafina alman iyi olmus.
Yazin geldigimde gormek isterim araci canli sekilde :)
Seninkinden baska bir detayli S3 daha hazirlaniyor evet dorudur ama seninkinden hizli olamaz cunku 58mm Turbo kullaniliyor ve Nos yok.
Arac Time Attack icin hazirlaniyor, ondan kulvarlar farkli.
Ama ileride 62mm ver ustu bir turboya gecilirse, o zaman denk araclar olurlar.
58mm vs 62mm Turbonun 1.8T'lerde bizzat farkini canli sahidi oldum, arada gercekten baya fark oluyor :D
rollcage montajı yapacak iyi bir usta arıyorum,İskender abinin vakti olmadığı için daha önce teslim edebilecek işçiliği iyi olan arabayı piç etmeyeck birisi lazım :)
orjinal bişi alıp taksana kanka niye uğraşıyorsun 48 lik boru al bük kaynat boyat falan mahvedicen arabayı
yok ki abi bulamadık
getirdik oda çok uğraştıracak bizi ben de çok istiyorum rollcage olsun. bilemiyorum napıcaz
olmasın ozaman boşver çok gerekli bişi dğeil ralliyemi katılcan sanki :)
Olsun be yaaaa
bahadır abi çok istiyorsun biliyorum ama hiç gerek yokki,rally yapmayacaksınki.zaten s3 taş gibi karosere sahip.çok uğraştıracaksa ve sağı solu delip,kesip takmak gerekecekse asla uğraşma:(zaten bu araç seni çok zorladı ve maddi manevi yıprattı:(bitir güzelce,marş yap,rodaj yap.sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir:icon_tup::icon_tup:yakından takipteyim:))
Bence kesinlikle yapın. Neo Motorsport var onlarla bir konuşun derim.