Headers ve Wastegate çok iyi duruyor :D
Printable View
Headers ve Wastegate çok iyi duruyor :D
Cumartesi ustanın ordaydım senin turbona işedim :D
çok şekilli duruyordu dayanamadım
Maşallah
Bir büyük bıraktım yanına ısınmasına yeter :)
Ahahahhahahaa😄 babasının oğlu 😄
ewet inşaat dewam ediyor tahminen nisan sonu mayıs başı herşeyiyle bitmiş olup rodaja başlarız artık :)
[IMG]http://i.hizliresim.com/wLW40o.jpg[/IMG]
resim yamuk cıkıo anırım düzeltebilen varsa iyi olur teşekkür ederim.
istediğin gibi olur inş cok emek var sanzumana bişe yaptın mı güçten kırabilir
Dokunmadık daha ama büyük ihtimal kırılacak kırılınca çaresine bakıcaz.Bu güçlere dayanması imkansız gibi duruyor...
Düzelttim :)
http://i.hizliresim.com/eWLkmN.jpg
eywallah kardeşim
Selam Bahadir,
Masallah baya yol kat etmissiniz, onumuzdeki sezona hazir olur isallah aracin.
Savas ustaninda eline saglik bu arada.
Birkac nacizane tavsiyem olucak, isinize karismak gibi olmasin ama solemedende edemicem.
- Herkes electronic'e gecer, sen kablo'dan devam ediyorsun, ilginc.
Throttle'in gercekten kotu, isallah sikinti yasamassin o throttle ile ;)
Oem falan kullansan neyse dicem ama o throttle olmamis.
Yol yakinken hem DBW'ye gec, hemde ayni zamanda kurtulmus olursun suankinden.
- Throttle'i yolcu kabin tarafinda birakmissiniz, genelde bunu yapanlar intercooler borularini yapamadiklari icin orda birakiyorlar, stock borulari kullanmak icin.
Siz zaten komple yeniliceksiniz intercooler borularini ondan bence sofor tarafina gore cevirin manifoldu.
Sizin yaptiginiz gibi olursa, intake borusuyla compressor outlet'ten cikan boru bole yilan gibi birbirine sarilicak.
Belki usta daha kisa olucak diye dusunmustur emin degilim ama o kadar mesafe fark edicegini sanmiyorum.
Aftermarket emmelerin %99'u throttle'i sofor tarafina verir, bence sizde ole yapin.
- Ben olsam throttle'dan sonra duz silikon hortum ve sonra aluminum boru ile donerdim, 90/45 vb. dereceli hortumlar, ezilip buzulebiliyor.
- Bobin adapterleri FSI Bobinleri icin, normal bobinlerle takilmis suan, almadiysan kirmizi bobinleride siparis et en kisa zamanda, yoksa adapterlerin bir anlami yok.
Tekrardan kolay gelsin, isallah en kisa zamanda yollarda goruruz S3'u :)
kırmızı bobin şart bu aralar setuplarda ilk baktığım şey :D orj bobinler yetmio üstad
ayrıca burağın dediği gibi kırmızı bobinler daha uzun olduğundan bobinleri sabitleme için kullanılıyo yanlış bilmiyosam şuanda aracın üzerinde orj bobin olduğundan gerekmio
bu arada maaşallah araça sabırsızlıkla takip ediyorum inşallah emeklerin karşılığını sorunsuz alırsın :)
Sansliyiz kesinlikle, FSI Bobini kullanabildigimiz icin.
Hem ucuz hemde yeterli.
Okada almak zorunda kalsaydi herkes, o zaman maliyet acisindan cok kulfetli olurdu, cogu kiside almazdi zaten eminim :)
maasallah maasallah rabbım güzel günlerde gazlamak nasip etsin
artık iyice heycan sarmaya baslamıstır :)