Hangi airbag leri sökme işleminde çıkarcaksınız ?
Printable View
Hangi airbag leri sökme işleminde çıkarcaksınız ?
Direksiyonu sparco taktığımızdan dolayı direksiyondaki airbag gidiyor,koltuklardan dolayı da koltuk airbagleri gidiyor bi yolcu kalıyor onu da sökeriz artık...
güzel bir proje merakla bekliyoruz inş gönlünden gecenden dahada ii olur allah kaza bela vermesin
abi listede ben kılım yazmıyor :)
biri yukarıda sordu 2.0 neden yaptınız die 2 litreyaptığımız zaman 8000 güzel güzel dönebiliyoruz neden yapmayalımki :)yüksek sıkıştırma hacım ve yakıt ile yeteri kadar gücleri alabiliriz
Agu kapakla bizim kapak arasındaki farkı bulursam koyarım şaka gibi bizim kapağı sabaha kadar işlesen ole port yapamazsın
Şimdiden güle güle kullanın, 1.8T leri böyle projelerde görmek büyük bir zevk veriyor bana. Helali hakkı ile yapılan işlere saygı göstermekten başka bişey diyemiycem. Rabbim utandırmasın herşey istediğiniz gibi olur inşallah.
proje süper dr.ecu dükan fena :)
Dr vipec 88 ile haldex control edilebiliyor mu ?
Herkese çok teşekkür ederim ,Allah razı olsun...
Ben control edilemiyor diye biliyorum ...
Control unit olsa bile %30 ön %70 arka olmuyor ki ;))
çok güzel parça kombinasyonu olmuş inşallah sorunsuz şekilde yürütürsünüz şimdiden kolay gelsin :icon_tup:
http://i46.tinypic.com/294nodi.jpg
sağdaki agu manıfold portu , aguda kapak ve manıfolddaki flowbench değerleri daha yüksek ve rahat basınç girişi sağlıyor
İntegrated eksantriklerin Nisan'a kaldığını söylüyor.Acayip keyfim kaçtı ....
Döner bıçakları ile dalalım mı abi
Hadi hayırlısı Bahadır ,Allah yüzünü kara çıkarmasın.
eksantriklerimide unutma sakın.:)
bence basla bahadır egzantiriksiz felan sadece üstten sawas takarımderse bence taktırmaya başla yada gün al en azından :D
Oem egzantrikler ile topla yayını sapkanı tak egzantrikler gelince üstten değişirsin stres yapma bak kilo alcan :)