+1 .......
Printable View
BAHADIR ABİ,başla ancak toparlanır diye düşünüyorum.egzantirikleri üstten takabilirsin.eğer eksantirik ölçüleri varsa tr dede yaptırabilirsin.kaliteli işçilik ve malzeme kullanan yerler var.
Aaa Bahadır başkan :D
Şimdi gördüm konuyu yav, amma kopmuşum.
Zaten bilmediğimiz bişey görmedik ama, maşallah tabi.
Bitsin bir, gözümüz yürüyen S3 görsün. :)
Ben de montaja başlaman kanaatindeyim. Anca :)
Başlamam abi takıntılı bi adamım ben :)
Hersey tam olmalı araba girecek herşey tam çıkacak yoksa uyuyamam cidden
Allah sabır versin ozaman :)
Egzantrik farkınıda görmüş olursun dyno üzerinde yararlı bir bilgi paylaşımı olur. Sadece egzantriğin devir bandına güç ve tork olarak etkisini, turbo nun spool ettiği deviri vs vs.
Bizimde Golf kirildiginda egzantriklerde gitmisti, Cat Cams uretimdeydi ve IE 'de o zamandan beri egzantrik yok, onun icin AGN atmosferik egzantrikleri takmistik, stock olanlara gore biraz daha iyi diyorlar.
Benimde tavsiyem Oemlerle basla rodajini yap, sonra Bilal abinin dedigi gibi once sonra karsilastirmalarida yaparsin yeni egzantriklerini takarak.
IE 100 HP aldirdigini soluyor egzantriklerin bunu kendi gozumuzle gormus oluruz dogrulugunu Dynamicste.
Egzantrik icin birgun vermiyorlar sana oncedende soledim Nisan demislersede Nisanida gecebilir, bana artik gun vermiyorlar ne zaman cikarsa hemen seni aricam diyor Cassidy.
Cunku gun vermekten bikti, oda hakli onlarinda elinde degil.
Egzantrikler daha IE'ye gelicek onlarda kendi profillerinle kesicekler yane gelmesi bise ifade etmicek ama yazdan once satis yapmak icin illaki istiyorlardir egzantrikleri.
Abi haklısınız imtegrated dan gelecek bi kaç minik saplama falan var onlarda gelsin arabayı sökücem o zaman belki o zamana kadar belli olur.Bugun estaşı aradım adamlar üretmişler bir amerikan firmasına satmışlar ,şu an ellerinde yok 50 tane isterseniz üretiriz diyor. Ölçüleri emme emme 272 egsoz 252 dereceymiş
50 kişi toplayamaz mıyız yaw?
Estaşa nazımız da geçer istediğimiz gibi yaptırır en iyi malzemeyi kullandırırız. ;)
Estaş deyip geçmeyin voşkswagende ticarilere direk montaja mal veriyorlar adamlar :)
Bencede sole gelsin, sen baslarsin baktin sansina cikar hop takarsiniz.
Bu egzantrikler cok uzun zamandan beri belirsizlik icinde, ben IE'yi cok yakindan tanidigim icin sana soluyorum olsa benim 3 setim war sipariste bekleyen 8 aydir onlar gelir :)
Egzantrik 1.8T'ler icin her zaman bas belasi olmustur, ne zaman arasan piyasada yoktur.
Cat Cams iste, bugun sende der o gun tutmaz, onun icin IE bu piyasaya girdi, piyasadaki acigi gorup ama onlarinda sansina fason yaptirdiklari icin bir turlu bitmek bilmedi egzantrikler.
Eger ben illaki aftermarket egzantrik alicam diyorsan, piyasada suan olan Schrick alabilirsin ama bence IE'ninkiler beklmeye deger.
Rolantideki sesi harika gercekten :icon_tup:
Estas kesinlikle kotu degil canim zaten cok buyuk yaris firmalarinada Estas'ta yaptiriyor ama yari mamul yapiyorlar.
Profillerini kendi kesiyor firmalar, disariya satmasinlar diye, cunku Estas profilinide kesse o zaman gidersin alirsin Cosworth egzantrikleri mesela.
50 Kisi bulman imkansiz, keske olsa ama imkansiz :)
İntegrated nereye yaptırıyor acaba yani ne aşamada bi arar hammadde yok falan dediler ama
Yani gelmeyecek de demiyorlar sadece bi kaç daha bekleyin diyorlar
Integrated'in nerde yaptirdigini ben biliyorum ama solemem bisey degistirmicek ,profilini kim kesicek?
Beklemekten baska caren yok, bak biz 8 aydir bekliyoruz, IE CamZedeler grubuna hos geldin :D
Integrated engineering IECVA1 race/strip cams idling on my 1.8t - YouTube
Beklicezzz artık gelişme olursa haber verirsen çok sevinirim ...
Ses çok iyi bu ses için pazar günleri hiç bişi yapmam rolantide çalıştırım arabayı
Tabiki veririm.
VAG'lar hakkiyla yurusun artik amacimiz o ;)
Aynen bu arada dediğin malzemelerin siparişini geçtim.eksantrik dişli civatasıyla krankın olan
Iyi yapmissin sevindim. :)
Yardima ihtiyacin olursa PM atman yeterli.
Bu arada bir sorum olucak, emme manifold adapterini neden aldiniz emme manifoldu alirken?
Bildigim kadariyla o adapter, IE manifoldu small port kapaga takmak icin, big port kapak takicam demistin bi yazinda yanlis hatirlamiyorsam?