güzel proje,sonucunu merakla takipteyim,allah utandırmasın:heyoo:
gerçi mutlaka araştırmasını yapmıssınızdır ama,s3 yürüyenı,şanzımanı 550 hp lere dayanacak güçte mi ?
Printable View
güzel proje,sonucunu merakla takipteyim,allah utandırmasın:heyoo:
gerçi mutlaka araştırmasını yapmıssınızdır ama,s3 yürüyenı,şanzımanı 550 hp lere dayanacak güçte mi ?
Hadi bakalım kolay gelsin çok güzel olcak inşallah
Yaşlı kurta rakip çktı :D
şimdiden hayırlı olsun,allah utandırmasın inşallah.merakla bekliyorum.
Abi instagram'dan takip ediyodum fotoğrafları , büyük emek ve para harcamışsın belli. Allah utandırmasın, herşey gönlünce olsun inşallah.
Tahminen ne zaman hazır olur sence?
1.8 t ler hakkıyla yürüsün artık :) çok sevindim elinize emeğinize sağlık. Kazasız belasız inşallah :)
çok güzel proje maşallahh.
500hp üstü güçlerde aktarma organları sıkıntı çıkarırmı? akslar şaft şanzıman
maşallah çok güzel proje
adanadaki 1.8T projelerini gördükten sonra çok canlar yakar diyorum...
neden stroker kite ihtiyaç duyuldu ? burada belki 10 tane 1.8T yapıldı ama hiç stroker kit uygulayan olmadı...siz buna neden ihtiyaç duydunuz???
Allah yüzünüzü kara çıkartmasın...tekrar diorum çok canlar yakar..
vaay teilem vaay maaşallah maaşallah renk uyumları çok güzel oldu
allah utandırmasın
bütün parçaların geldi benim siparişler gelmesin
Maşallah maşallah Bahadir abi
Evo yı yapma aşamasında da zevkle takip etmiştim satıldığında çok üzülmüştüm inşallah bundada aynı başarıyı yakalarsınız cebinize bereket Allah yardımcınız olsun. :)
Bu arada herhangi bir hafifletme olacak mı acaba abi ?
Teşekkürler kardeşim, hafifletme olarak toplamda 140-150 kilo kadar bi hafiletme olacak sanırım.ön koltukların tanesi 37 kilo geliyor onlar çıkıp yerine sparcolar gelecek,arka koltuklar çıkacak bagaj boşaltışacak ,bosenin amfisi cd changerı,arka kolonlar çıkacak,istepne sökülecek,airbagler ,emniyet kemerleri falan ,klima derken 140 kilo falan gider gibi düşünüyoruz..
amfiyi aldım gitti :D
kolay gelsin, Allah utandırmasın :)
Cok guzel proje imrendiricii Allah utandirmasin maasallah
maşallah 10 numara proje allah utandırmasın