Şu an hazırda buşabileceğimiz dogbox var mı?
Dişli maliyeti tahminim 2000 tl civarı olur ama kaç dişli yapılacağında önemli
Dogbox var dersen pm atarsan sevinirim. Uçuk rakamlarsa alıştıra alıştıra yazda moral bozulmasın
Printable View
eğer illa da dişli yaptırıcam diyorsan,
ben sana güçlü bir malzeme ayarlayabilirim (piyasada kolay bulunamayacak fakat dişli yapmak için oldukça güçlü bir çelik), eski işyerimde bu tarz bi çelikle ve ısıl işlemiyle haşır neşir oldum, baya bi arge projesine kafa patlattık ısıl işlem metodu için, aynı çeliği ilk haline göre 3 kat daha torka dayanır hale getirmiştik.
Bu çelik klasik 8620 dişli çeliğine göre de 2 kat daha fazla torka dayanabiliyor hemde yüzey sertliği aşınmaya karşı dirençli olacak şekilde..
Eğer böyle bir işe girişirsen çelik tedariği ve ısıl işlem konusunda ben yardımcı olurum seve seve..
Bize göre dogbox bulabileceğimiz bi yer warsa pm atarsan seviiirm
Pm attim Bahadir konusalim ;)
sonunda ben yapcam sanzımanını merak etme formül bende..:)
Heralde 02M-Q sanziman isinde en tecrubeli Savas abi adamin basina geldi ne yapti etti duzeltti ama oda huzurun Dogbox'ta oldugunu biliyor :)
Dime Savas abi :D
şu anda bir sıkıntım yok,:)
ama bu sıkıntı olmıyacak anlamına gelmiyor bende herseyin yedegi mevcut sanzıman,faturalı komple r32 motor, dogbox alırsam o da yedek olur bende. :)
sansıman yapılı ama kötü olan neye dayanacak bilmiyorum zorluyorum görecegiz dayanırsa seri üretime gececegim. :)
Aks ve drivesaft bul sen bahadırla bana şöle aliminyum içi dolu olan.:)
Yedek driveshaftin war mi?
Warsa is cok cok kolaylasir.
Hesap kitaptan kurtulursunuz, yok kisa geldi etti islerine girmessiniz.
Nasil istersen ole yaptiririz ici dolu bos :D
2 Tane yer war driveshaft yapan, akslar zaten kolay is.
Sen bana okey ver gerisine karisma :)
Ben verdim okeyi gitti :)
Savas abide yapsin abiligini halledelim hemen :p
Bahadir seninlede biraz daha konussak akraba cikicaktik :D