Selamlar Hakan,
VR6 hayirli olsun, bende cok almak istedim ama sen almissin :)
Yabanciya gitmedigine sevindim.
Gokhan Avcilar kardesimle gorusursen, ben onunla biseyler konustum anlaticak sana ;)
Printable View
Çok acayip olacak çokkkk ;)
Sana ne muhalefet olucam nerden çıkardın bunu ?
Kimine 2000 cok paradır kimine 200 bilemezsin neye göre kime göre çok para ?
USA de hazırı olduğu için aldım ben
Aracım pejo olsa yurt dışında hazır yapılmışı yoksa bende var olanı değerlendirirdim yani ankarayı
Bu konunun benimle ne alakası var ?
Ben sana mantık yürüttüm 20 bin tl ye dişli kimse yaptırmaz TR de salakmı insanlar yurtdışından SEQ alır o paraya
Bunu düşünemicek ne var onu da geçtim 20 bin vericek adam ankarada yaptırmaz hangi firmaya dişli numunesini yollasana istediği oranları söylese daha uyguna yaptırtır
Yanlışsam yanlışsın de
Boşuna alevlenmişsin muhalefetlik falan yok
Walla adam arabasina 30-40K harcadiysa ki mustafa RC'ye cok paralar doktu 200 bisey degildir ordan fikir yuruttum ne yalan soliyim.
Dogbox olarak bu mallar avrupadan bu arabalar icin hazirda war onun icin Ankara'da tekrardan acaba nasil olucak diye ugrasmaya gerek yok.
Adamlar verin parayi istersen kapali kutu istersen dislilerini yolliyim diyor.
2000 TL ye zaten tek disliyi rakamini ben cikarmadim, ben sadece gercekten o kadar mi dedim.
Karsilikli disliler 2000TL olsa 6 ileri 12000 TL yapar oda $6500 para eder belki o kadara mal ediyorlardir Turkiyede 20K diye sen buyuttun olayi, ben ole bisey demedim.
Her neyse sende ayni seyi demissin hazirda wardi aldim,bu sanzimanlar icinde war onlarda isterse disaridan alir.
bir dişliye 2000 tl verecek biri varsa hemen yaptırtabilirim, istediği ölçüde :)
bu arada dişli setine (ana miller + dişliler) - 2000 tl mantıklı bir fiyat, fakat güvenilmeyen nokta malzeme seçimi ve ısıl işlem dir..
amerikadan alınan malzemenin referansı var, güçlü arabalarda denenmiştir vs.. bizim sanayideki adamın referansı yok yada yok denecek kadar az, dolayısıyla güvenilirliği az..
2000 tl ben yazdım sanırsam ;) tek dişli fiyatı diil tabiki o rakam komple kitde diil tabiki 3-4 vites ve karşılıkları olması lazım...
Hayirdir Bahadir intercooleri neden satiyorsun?
Küçük geldi gözüme bir büyüğünü getircem ;)
14 litre doktorum da kesmeyebilir tam limit dedi...
600HP'ye kadar destekliyor, sen sanirsam Savas abinin rekorunu egale pesindesin :D
Yok yaw sawas abi ile peşpeşe sıkmak peşindeyim :) zevkli olur..
benim şanzıman 1 - 2 oem başka bir şanzımandan
3 - 4 dog engagement yaptırdım. karşılıklarıyla birlikte 4 dişli gibi düşünebilirsiniz.
1 takım dişli 1750 tlye
2 takım dişli 2500 tlye geliyor.
ama bununla bitmiyor. benim oturana kadar 4 kez şanzıman inmesi gerekti
direk al tak olmuyor, bir sürü torna işi gerekti
iç mekanizma ve priz direk i aktarmak için 2. şanzımanı aldım (1,2 ve priz direk başka bir pejo şanzımanından daha kalın dişlilere sahip)
levyeli sistemden tekrar, halatlı sisteme döndük
işçilik filan derken 3 hafta ve 6000tl ye mal oldu sorunsuz bir şanzımana geçmek
ama araba sınıf atladı, tatminkar süre çıkardı
referans sonusuna gelince yaptırdığımız yer şanzıman dişlisi üzerine uzmanlaşmış bir yer değil ama elimizde bulunan mfactory civic dişlileri üzerinden sertlikleri ölçüp o sertliği verdi mesela
Abi ihtiras falan bana uzak şeyler.Senin bilgi ve deneyimin birçok yerde çok yardımcı oldu.İnşallah rabbim utandırmaz beraber gazlarız.
Kimi alkol alır,kimi kumar oynar,kimi hatuna gider benimse tek hobim var gaza basınca o adrenalini hissetmek...