Bitek onun yedegi yok iste onlarida yedek istiyorum :)
Ne yaparsınn nasıl bulursun bilmem ama bul ,yaptır :))
Turbaşında çift okey veririm.
Printable View
Bitek onun yedegi yok iste onlarida yedek istiyorum :)
Ne yaparsınn nasıl bulursun bilmem ama bul ,yaptır :))
Turbaşında çift okey veririm.
Tek dişli değildir 2000 TL komple şanzuman içindeki dişlileri 2000 e yaparlar
Ankarada yaptırıp memnun kalan kırmadan kullanan kişiler var
tabi bunlar çok torklu araçlarmı bilemicem ama beygirli araçlar
kimi araç var 700 hp 400 küsür nm
sende mesela devir dönceksin torkunun kaç olucagını biliyormusun aşşağı yukarı
belki torkunuz düşük beygiriniz yüksektir o yüzden şanzuman dilileri dayanır belki
Bakiyim belki S3 oldugu icin sansli olabiliriz ama firmanin bitanesinde kesin yok onu biliyorum onceden konusutugm icin.
Onlar olcu verin demisti bize cizim atip.
Firmalar biliyorsun olcu istiyor abi, olcu almakta millet kolay sansada dunyanin en zor isi gercekten, kotu alinca ustalar hayda olmadi bidaha yolla olayi sikintili.
Bende garantici adamimdir biliyorsun, olcu isinde riske girmiceksin.
Ondan iyi olcu alicak birinide simdiden arastirmaya baslayin abi, ya da bahadirla ortaklasa bitane driveshaft alirsiniz ikinci el falan fark etmez :o
Bahadir VW Oem parcaci kisiligini konustursun :)
Ikinizdende iki sanziman kodunuda bekliyorum :heyoo:
5.0 TDI'ninki otomatik ve büyük ancak A6-A8 şanzumanı biraz işçilikle rahatlıkla kullanılabilir, golf 4 sığdıranlar da var
Küçük bir detayı gözden kaçırmışım kusura bakmayın :)
Çok şanslı olma durumunuzda audi rs6 C5 kasanın manuel şanzumanını denk getirip kullanabilirsiniz ancak bulmak problem bedeli sonraki problem.. Gelişmeleri takipte olucam, Allah bahtınızı açık eylesin :)
Burak, Bahadirla konustum. Bi tane cikma
Shaft bulucaz, ona gore bakicaz. Gerekirse
shafti yollariz.
Benzini shell den malzemeyi kel den alacaksın. :))
Kel dedikte Kelalper nerde lenn:)
2000 TL butun sanziman dislisi icinse iyiymis.
Mustafa ne kadar odemis merak ettim, pahaliydi dedi cunku.
Farkli ratiolari war mi?
Hangi araclara yapildi bu islem?
Mustafa yazdigina gore onun aracina hazirda yoktu yaptirdi, yanlissam duzelt Mustafa kardesim beni.
Oda sikinti cekmis yapim asamasinda sanirsam, benim anladigim kadariyla, sancili bir isti yazmis.
Yane eger piyasada warsa alinmasi daha mantikli bence sanziman dislisi sonucta bu, riske girmeye deger mi bilmiyorum.
Tabiki araclarin sahiplerinin karar verebilecegi bisey bu ama ben tercih etmezdim.
Offf offf difransiyel,şaft,sanzuman halim duman ;)
yan duran motora dikine bi şanzuman düşünüyosanız zaten o beygirleri rahat kaldıracak olan audi rs serisi şanzumanla var.rs olmasınada gerek yok aslında 01e 01a serisi şanzumanlar dayanıklı sağlam şanzumanlar ama gel gelelim onu oraya uyduracağınıza dogbox falan alın tabiki..
kolay gelsin inşallah umduğunuz gibi bir araç yaparsınız..
sqs racing firması ile irtbata geçerseniz belki işinizi çözebilirler sequentiell dog şanzuman yada istediğiniz dişlilere , dayanıklılığına göre özel bişiler yapabilirler SQS Racing | Home
Senin hesabina gore 200TL bi disli, 200TL icinde Mustafanin cok maliyetli diyicegini sanmiyorum, Akil war mantik war dime?
Diyelim 2000 TL Seti, meger bu kadar begendin bu dislileri kendine neden Amerikan'dan aldin o zaman, burda yaptirsaydin sende.
Muhalefet olmak icin yazcaksan bana alinti yapma lutfen.
We have made 2 versions of the Audi 01E 6MT gearset, one for drag racing in a 1st~4th configuration and a 1st~6th full dog for circuit and rally racing. We're currently out of stock of the drag ratio, but the circuit/rally version is in stock and ready to go.
The pricing for the full 1st~6th dog engagement straight cut gearset is $7,150 AUD. This includes input shaft, 1st~6th gears, sliders/hubs and billet shift forks. The ratios in stock are 3.12, 2.15, 1.54, 1.20, 0.96 and 0.85.
Gerard Chan
Precision Automation and Robotics
Ph: +61 (02) 8197 7380
Fax: +61 (02) 9747 0714
PO Box 309
Five Dock
NSW, 2046
Australia
Par-Engineering - racing gearset, transmission and other high performance parts
Birisine istenilen özellikler de 1-6 dogbox straight.13 bin TL civarı yapıyor.
Sadece 1-4 alınırsa daha da ucuz olur.