ulan uykularım kacıyo be
Blok rektefiyeden geldi, kapağımız da kapakçıda temizleniyor, sabah elimizde olucak ve motor yarın kapak gelir gelmez toplanmaya başlıycak inşallah. Kapakta yeni oem subap lastikleri takıldıktan sonra emme tarafının sadece giriş kısımlarına stage 1 diyebileceğimiz polish işlemi uygulandı.
Blockguard ımız çakıldı ve genel temizlik yapıldı, forged kol-piston-yataklar takıldı. Yarın usta sekmanları da takıp bloğu kapatıcak inşallah.
Oem contalarımız + Cometic conta;
Parçaların bi kısmı;
Supercharger yağlarımız;
Front, aluminium engine tork mounts;
![]()
Bu arada rahat durmadık külbütör kapağımız da arabanın kendi rengine boyandı
Önce ilk hali;
sonra orjinal boyası kazındı ve boyaya hazır hale geldi;
Daha sonra boyası atıldı;
En son verniği de atıldı ve işlem tamamBurda biraz soluk çekti telefon ama alakası yok domates gibi kıpkırmızı
![]()
Maşallah mayk, çok güzel gidiyor proje. Yalnız Cometic contayı gözüm bir yerden ısırıyor. :P
Şaka maka, rodajın biteceği günü ben bile iple çekecekken sen nasıl dayanacaksın bilemiyorum.
Tekrardan tü tü tü 41 kere Maşallah![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
maşallahh guzel olucak allah utandırmasın kardesım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Külbütör kapağının üstünü iyice zımparala. Sprey veya kompresörle vernik at. Vernik ıslakken üstüne ince talaş serpiştir. Mümkün olduğunca homojen serpiştirmen lazım. Sonra bekle biraz kurusun. Kuruduktan sonra, tekrar bir tabaka vernik at. Sonra da mat kırmızı boya. Hop, oldu bitti.
Gökhancığım, projeyi zaten takip ediyoruz, biliyorsun. Böyle salata olduk, kusura bakma.
Allah kolaylık versin![]()
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
Sanayideysen bi ugriyim...
www.honda-tech.com
maşallah ya, arabanın konusunu ne zaman görsem ***** siteye girip satılıklarda seninki gibi temizi var mı alıyım diye bakıyordum, şimdi bi de sc yapıyosun tadından yenmez. inşallah Allah gönlüne göre verir sonucunu.
Bozkurt abı talaş dedıgın tahta talaşımı yoksa demir tozumu ?
Pek saglıklı olmaz bence bu yontenm bır yanlısın var..
egerkı kulburotor kapagında putur ıstıyorsanız
yurt dısında orneklerı puturlu boya ıle boyamnız gereklı.
Vtec kulburutor kapagının boyası da o sekılde puturlu boyadır..
ama bulamayız kendımız yapmak ıstıyoruz dersenız
talaş ıle ugrasmayın
Kapagı kumlamacıya verın ve kumlamayı iri kum ıle yapmasını soyleyın bu sekılde puturlu sekılde yuzey ortaya cıkar
Gokhan proje cok guzel ılerlıyor
aktarma oranlı ıle herhangı bır degısıklıge gıdecekmısın ?
volan akıs vs gıbı ?
www.honda-tech.com
Maşallah çok güzel proje allah utandırmasın.
Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..
DR.ecu.Öz
sistem garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)