User Tag List

Sayfa 19/21 İlkİlk ... 91718192021 SonSon
382 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: k20a2 hb ef civic

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiçbiri sponsor olmadı bana kaçtı

merak edilen bi soru vardı bazı arkadaşlar sormuştu araç düz gidecekmi diye, benim tahmin ettiğimden daha iyi şu an, projeye başladığımdan beri ne balans ne rot ayarı hiçbirşey yaptırmadım buna rağmen maşallah düz gidiyor.
    Hehehehhehe girdum yarin coil aldirir sana okan
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

ilkerist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sakhee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninki de biter cok yakinda
    al su arabayi da beni serdar dan kurtar
    habire bana kaldiriyor
    ahahahahahahaa
    Cem Abi'de al bunu benden demeye başladı zaten Evimizi,barkımızı kuruttu ama rodajı hala bitmedi

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    EFK20 belli ki yarışa yetiştirilmek için gözden kaçan noktaları olmuş ve yakıt sisteminden kaynaklanan problem ile yarıştan çekilmek zorunda kaldı. Fakat stock motor ve o lastikler ile beklediğimden daha iyi bir performans ortaya koydu. Bir sonraki drag yarışlarında çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. Ben çok beğendim, kazasız belasız inşallah.
    Failure is not an option.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlar için teşekkürler,

cem abi istesede aldıramaz para kalmadı ehehe, dragta bi sezonda Allah izin verirse pilotluğunu ben yaparım, tutunmazsa yapacak bişey yok, stock motor bukadar deriz rollinglere devam ederiz crx amortisör 5 lik eibach yay var yetmez mi

bilal teşekkürler,

aslında gözden kaçmamıştır kimsenin haberi yoktu orda conta olmadığından, ben idare etsin diye sıcak silikonu bastım şamandıranın oraya, okanlarda yarışta depoyo fullemişler haliyle fren yapınca yığılan benzin eritmiş silikonu, bu sebepten şamandıranın ordan akıtmış benzini, en azından oradan problem olduğunu öğrendik bu akşam gidip contasını takacağım
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yorumlar için teşekkürler,

cem abi istesede aldıramaz para kalmadı ehehe, dragta bi sezonda Allah izin verirse pilotluğunu ben yaparım, tutunmazsa yapacak bişey yok, stock motor bukadar deriz rollinglere devam ederiz

bilal teşekkürler,

aslında gözden kaçmamıştır kimsenin haberi yoktu orda conta olmadığından, ben idare etsin diye sıcak silikonu bastım şamandıranın oraya, okanlarda yarışta depoyo fullemişler haliyle fren yapınca yığılan benzin eritmiş silikonu, bu sebepten şamandıranın ordan akıtmış benzini, en azından oradan problem olduğunu öğrendik bu akşam gidip contasını takacağım
    Bunlar olabilecek şeyler, hepimizin başına geliyor. Gayet güzel. 14sn demek, geliştirildiğinde 12 snleri görmek demek Maşallah tekrardan.
    Failure is not an option.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan abi o son benzini koymayacaktık keşke çekseydim peti önünden bide yeter heralde bu benzin dedik

EFk20 cok güzel oldu masallah, çok çok dahada iyi olucak Allah kaza bela vermesin
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi dk ne eridi kaçırdım ben depo olayında ??? şamandıra ve pompanın bağlandığı yerdeki contamı ? bi diyin hele bende kontrol ediiim fullemek nasip olmadı daha sonradan sorun olmasın
    -- Japan center --

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    conta erimedi buğra, conta olmadığı için sıcak silikon bastım ben oraya benzinde silikonu eritmiş, gerçi benzin değil methanol eritmiştir onu
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emeğinize sağlık

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ef imize harcanan emeğe helal olsun .... Bi ef sürücüsü olarak canı gönülden tebrik ediyorum özellikle video çektim 3 ten sonra arkaya okalar tatlı ses geldiki ) mest oldum mest .... Kazasız belasız abilerim kardeşlerim daha iyi olcak inşallah ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amin kardeşim sağolasın videoları bekliyorum o halde çünkü hiç videosu yok doğru düzgün, zatende bikere iyi kalkabilmiş zannedersem.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi'm ben çok cekemedim ef i görünce daldım kenarlara biyere benim çektiğim video da seatla kalkıyor kalktığı anda hafif saga dogru bi çekme var ama toparlıyor valla imkanları düşünüyorum sadece sanırım k20 ile girdin saç jant lastik bide crx alt takımı sanırım yinede derece iyi ben cok beğendim sesi cok dolu tok geliyordu Allah daha iyi günlerini nasip eder inşallah Abi'm bi yerde kenara pistin arkasında park alanına koymuşlar senin efi bende dönüş yapıyordum burun buruna geldim korsan gibi tek far namuzsuz ben buradayım diyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    conta erimedi buğra, conta olmadığı için sıcak silikon bastım ben oraya benzinde silikonu eritmiş, gerçi benzin değil methanol eritmiştir onu
    bende conta var altını üstünü siyah slikon yaptım inş kaçırmaz yakmaz
    bu arada az deilsin varyaaa methanol demekk % oran kaç müdür ?
    -- Japan center --

E0041 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre kesene bereket kankam araci bize teslim ettigin icinde tsk ederim keske sende orada olabilseydin yarisa gelince en buyuk yanlisimiz lastik ve cumartesiden orda olmamak seeding lerde ilk kalkis pistin o kadar tutmayacigini dusunmemek oldu resmen kalkis alani dans pisti gibiydi bu yuzden ilk kalkista cok asiri sardik yaklasik 50 metre sararak gittim 14.8 yaptik 2. Kalkista piste gore kalktim bu seferde vites kacirdim yarista ise lamba olayini cozememisim yesili bekliyordum 106 sarida kalkinca sarida kalkabilecegimizi cozdus oldum ve finiste 106 yi yakalamistim 2. Kalkista eleyecegimden hic suphem yoktu pisti cozmustum lambayi cozmustum fakat bu seferde benzin problemic cikti nasip kismet katilmak cok guzeldi tum organizasyon ekibine tsk.ler katilacak olanlar kesinlikle cumartesiden gidip herseyi cozmus olsunlar
    OKAN YILMAZ

..MTM & PRO STOCK GARAGE..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen kalkış beton üstüne vht yapılmış araçlar çok sardı hatta ben sus s2000 den çok korktum gaz kesmezse kötü sonuçlar olcaktı ama dreksiyonu çok iyimş arkadaşın güzel toparladı turbo şahin için aynı şeyi söyleyemicem o toparlayamayıp soluğu duvarda aldı geçmiş olsun diliyorum onada burdan
    -- Japan center --

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre kesene bereket kankam araci bize teslim ettigin icinde tsk ederim keske sende orada olabilseydin yarisa gelince en buyuk yanlisimiz lastik ve cumartesiden orda olmamak seeding lerde ilk kalkis pistin o kadar tutmayacigini dusunmemek oldu resmen kalkis alani dans pisti gibiydi bu yuzden ilk kalkista cok asiri sardik yaklasik 50 metre sararak gittim 14.8 yaptik 2. Kalkista piste gore kalktim bu seferde vites kacirdim yarista ise lamba olayini cozememisim yesili bekliyordum 106 sarida kalkinca sarida kalkabilecegimizi cozdus oldum ve finiste 106 yi yakalamistim 2. Kalkista eleyecegimden hic suphem yoktu pisti cozmustum lambayi cozmustum fakat bu seferde benzin problemic cikti nasip kismet katilmak cok guzeldi tum organizasyon ekibine tsk.ler katilacak olanlar kesinlikle cumartesiden gidip herseyi cozmus olsunlar
    Ben bi cumartesi gidemediğimize bi de bagajin sağ menteşesini kaynatamadik ona yanarim.

Araba cidden gitmiyo ucuyo bide herşey üzerinde araci boşaltip nasi olur.

Kesene bereket emre abi bi coilover ile yere bassan yeterli olur.
    ŞİMDİLİk

inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim koyduğum 10lt benzin işi mahvetti yoksa kaçırmayacaktı emre sen yokken benzin koydum haberin olsun araç güzel olmuş maşallah ama eksiklikleri okan zaten yazmış birsonraki sefere daha iyi sonuç alacağı kesin
    41 LY 096
    HAN PERFORMANS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E0041 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hepimizin kesesine ebreket hacı imece usulü yarıştırdık ehehe
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı inventor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim koyduğum 10lt benzin işi mahvetti yoksa kaçırmayacaktı emre sen yokken benzin koydum haberin olsun araç güzel olmuş maşallah ama eksiklikleri okan zaten yazmış birsonraki sefere daha iyi sonuç alacağı kesin
    ben anlamam abi ben görmedim
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)