çok iyi güçler zamanla daha ileriye götürcegine inanıyorum ben :)
Printable View
çok iyi güçler zamanla daha ileriye götürcegine inanıyorum ben :)
100-200 7.0 sn.
http://i61.tinypic.com/98srjm.jpg
biraz daha var ;) :D
süre çok çok iyi masallah 100shotla buysa ileriyi düşünemiyorum kesene emegine saglık...
maşşallah orcun eline bilgine kesene sağlık.
7 sec guzell sure masallah. 100-250 de al muhakkak o hacimli araclar icinde cok onemli.
Masallah kardesim bu haliyle yuksek 6 lar gelir 200 shot ilede yuksek 5 dusuk 6 lari zorlarsin yani hedefine ulasirsin Allahin izniyle
eyvallah abı cok ugrastım senınde ara sıra kafanı sısırdım hakkını helal et
ama gozuken ıstedıgım sevıye gelmesı ıcın cok bır az zaman kaldı benım hedefım bellıydı
6 sn ler n/a + 200 shot nos ıle 6 sn ler gormektı
suanda 125 wet shot ıle 7.0 ve egım payıda var ve avans fazladan 5 derece kısıktı
sana soyledıgım gıbı nos 110 115 arası bı yerde baslamıs zaten dusuk devır basıyorum nosun gırmemıs olması kesınlıkle bır - olmustur vıtes gecıslerı zaten cok kotu oldu bakalım abı bu eksıklerı gıderıp 125 shot ıle bır kez daha sure alıcam
6 sn baslarına ınerse nozullu cok ıddalı bır deneme olmadıgı sure buyutmeyecegım
tadını cıkarmak ıstıyorum azcık bu sekılde
Bu sefer tam mermi oldu eline saglik valla abi :)
evet arkadaslar gun geldı cattı bu aksam 200 shot ıle sure almaya cıkacaz Allahın izni ile 125 shotla hedefıme ulasmıştım 200 shot basıcam dıye yapmıştım hayırlısı dıyelım
bakalım ne gelıcek sure :heyoo: :icon_tup:
şu dbn i yolla artık özgüne :)
maşallah
Var mı bir gelişme :)
http://www.youtube.com/watch?v=wQIA6k9Xwxs
son halımız bu sekılde kaldı
ay basına ust kapakları sokucez solid roller gecip costum cams ıle na olarak 500+ zorlayacagız nos ıle 650 700 arası bı yerde bırakırım
bu sefer kı hedef 100- 200 5 xx kesın olacaktır
hadı hayırlı olsun ıns hedeflenen zamanlara ulasabilirsiniz, arabada hafıfletmeye dair bir işlem yapıldımı yada tahmini agırlık nedir şu durumda?
Basindan sonuna kadar okudum, biz de V8 biniyoz diye hava atiyoz millete :)
Allah kaza bela ceza vermesin, masallah cok guzel olmus...
evet arkadas bılıyorsunuz stup degısıklıgıne karar vermıstım guc egrısı yuzunden mekanık lıfter costum cam yapıcaktım fakat karar degısıklıgım oldu
bu projenın basında herkezın ıstedıgı bısey vardı sıngle turbo :)
evet kararım kesındır volkan abımle kararı aldık ve sıngle turboya gecıyoruz mevcut stup uzerıne
11 cr e85 ıle neler yapıcaz bakalım
detayları zamanla paylasırım :icon_tup:
Yok artik :D
Dayi meraklandim acikcasi.
Ne zamana hazir olcak :)
Hayırlı olsun kankss
Yeni projeni dört gözle bekliorum kanka ama yine en iyisini yapacağından eminim
eyvallah kanka
sunu soylıyım nosla cok ugrastım ıı de bılgı sahıbı oldum
ama sunu soylıyım kımse ben 250 300 shot basarım sanmasın ınanın hıc kolay degıl cok buyuk tupler ısıtıcalr gerek cıddı bır ıs
125 150 shotla bıle normal bı kıtle en fazla 3 4 deneme yapılabılıyor
basınc tuttu afr tuttu tutmadı zor ıs
ben na + 125 shotla 6 xx yaptım allah bereket versın cok daha ılerı gıderdı bıde boyle olsun ıstedım na stuptan degısen bısey yok bırebır aynı ustune turbo takıcaz
5başları filan bekliyorduk ya beklentimiz vardı:) hayırlı olsun yeni proje
5 bası degıl ama ortaları na yapacalarım ve 200 shotla gelırdı ve ınanın o halı 6.7 den cok ıyıdı
ben sıkıntı oldugunu soyluyordum ama acmadan kesın konusmak ıstemıyordum ıtıcı kırılmıs o halde resmı 6.7 aldık ama daha hızlıydı ıı bılıyorum onemı yok
hıc degılse bu sekılde hep guc tam guc olacak :)
Atmodaki keyif baskadir AMA buda baska olur moruk bakalim NE guc alacaz