Allah kolaylık versin, meşakkatli bir proje, bilmem hatırlar mısınız geçen sene baharın bir Corolla buluşmasına gidip burada paylaşmıştım. Şimdi linki tekrar atıyorum. Orada da bi tane 2jz'li AE86 vardı, sahibini tanımıyorum ama size tecrübe vs olarak faydası olacaksa benim arkadaşa sorup, o eleman diferansiyel vs işleri nasıl halletmiş öğrenebilirim.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...bulusmasi.html
Bu da benim arkadaş, o zaman blacktoplu AE86sı vardı, şimdi SR20DET swaplıyor, blacktopu da KE70 wagon'a çakıyor![]()
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
![]()
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
diff. oranı şuanda aklımda değil ama w58 şanzıman a tam olarak uyum şağlayacak bakar bi ara soylerim oranı..
önce arabamıza olduğu gibi bineriz ondan sonrasında eg manifoldu turbo beyin enjektör takar istanbula ölçüm yapmaya geliriz ozman bakarız ne güç çıkartır... daha fazlasını sanırım yapmam...
Normal insanlar arabaya motor takıyor Oflu sen ben değil ! mesela bi arkadaşım vardı s13 e v8 takmıştıda tatmin olmamıştı neyse şimdi deşifre etmiyeyim onu
![]()
hayat 3.500 rpm den sonra 0.9 barda başlar.....
Eve, sordum, video falan yok malesef, arkadaşla konuşmanın bir kısmı;
Ben:
do you have contact with the guy who has 2JZ hachi?
I saw him in the Kiralyret in 2012.
I wanna ask if he has good drifting videos or else....
One guy from Turkiye is building the same.
József:
21:34
he didnt use the car for drifting
it is completely useless
not a good swap for hachi
He sold the motor since...
Ben:
because of the balance?
József:
yes
21:35
Ben:
and sold the motor?
József:
yes
it is going into a Celica A60
with Silvia S14 front and rear suspension
but the hachi was brutal in straight
i tried it once
it spinned the wheels at 160km/h in 4th gear
Ben:
yeah, that s so powerful...
21:37
József:
and it is stock!
330hp twin turbo
brutal torque
...
IF he wants to drift the car, no
if he wants to drag, do it!
and If he wants good turbo power go with CA18DET or SR20DET
or F20C turbo.
...
Anladığım kadarıyla drift için ideal olmasa da kaslı bir cadde canavarına dönüşeceği kesin...
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Ankaranin en iyi kaportacısınin iletişim bilgileri var mi ? Arabamı komple boyaya sokacağım ve bir kaç kaporta işlerim olacakBu arada Allah kolaylık versin çok güzel bir araç olacağı kesin.
hakan abide araba çok buna olmazsa 200sx e koyar onun motorunu ae ye koyar sıkıntı olacağını zannetmiyorum
maaşallah abi elinize sağlık güzel ilerliyor.. gelicem yanına vallaha çok özledim sanayiyi![]()
bencede biraz küçük bu motor bu arabaya neyse bizde Olmadı v8 takarız...
Allah sana daha temizini nasip etsin...
aracın arkasınıda ona oranla büyük diffransyel takarak durumu eşitliyoruz
Denizde kum bizde motor![]()
![]()
tayfayı topla gel cumartesi gunleri kaynatalım...
![]()
En yakın zamanda projenin en gülcel resimlerini paylaşacağım şimdilik bununla idare edin![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)