Daha çok resim bekliyoruz okan. Tekra başarılar.
Daha çok resim bekliyoruz okan. Tekra başarılar.
ararim kanka gelİrsİn basariz marŞa
Çamurluk İÇİne alacam onlari kanka kule arkasinda Çikacak yer var ordan Çikaracam.
resİm paylaŞacam fakat parÇalar daha elİme ulaŞmadi tek kargo gelecek o yÜzden bİrŞey yapamiyoruz.
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Dıbıne kadar basabılecegın surtmeden kullanacağın + performans
Ssr headers
Maşallah aracına
headers plm abi bu ürünü senelerdir alma kısmeti olmamıştı yurt dışı formlarda da baya bi araştırdım çok kullanan var ve performansı megan-dc bunlara göre daha iyi
ssr headers biliyorum fakat klima iptali gerekiyor plm de klimaya dokunmaya gerek kalmıyor
teşekkür ederim
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Tahmin edilemeyecek kadar uzun süredir izlediğim araç gerek ***** siteden olsun gerek tt'den olsun.Hayatımın hergünü belki de ilk baktığım şey.
Bir kere dokunabilmek bile kalp krizi geçirmeme sebep olabilirSahibi olan şanslı ağabeyim umarım çalışmalarında başarılı olur ve tatmin edici bir sonuç alırsın.
Şimdiden hayırlı olsun .
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Kardeşim Kocaman Maşallah Gözüm Vardı Biliyosun Esenlerdeyken Dedim SanaAma Artık Yok Çünkü Zaten Bizim
![]()
![]()
![]()
Reşat GÜRCÜOĞLU... 61.5
Hadi bakalım Okan. Sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim.
Headers'ın gelsin eğer memnun kalırsan bende sipariş veririm duruma göre.
Megan racing ayrı ama benim için![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Okan plm headers iyidir bende kendi swap aracıma plm headers taktım klima iptal oluyor ama olsun bence değerallah gönlüne göre bitirmeyi nasip etsin
41 LY 096
HAN PERFORMANS
Teşekkür ederim kanka sıkıntı yok dediğin gibi Bir telefon kadar yakın
Kanka meganın yeri dediğin gibi ayrı. Fakat farklı olsun birazda hem aracı basamıyordum şimdi sıkıntı kalmadı sürekli sürtüp içim gideceğine böylesi daha iyi
Aynen çok başarılı headersları var sanat eseri gibiiler performans olarakta iyi inş ay sonuna marş basarım kapak içini biitirmeden toplamıcam bütçe sıkıştırmadan zamana yayıyorum
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Ay sonuna kadar güngören de bende aynı şekilde kasımdan itibaren aksaray historia avm
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
41 kere masallah.. esenlerde denk geliyordum..simdi bana daha da yakin oldu arac .. allah agiz tadiyla binmeyi nasip etsin kardesim..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)