Çok güzel ve farklı bir proje, isteklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..![]()
Bilmiyorum yetişir mi? yeni sezonun başlamasına yaklaşık 5 ay gibi bir süre var ama kesinlikle tırmanma yapmayı düşünmelisinizkolay gelsin.
benimde kollar dikkatimi çekti gözüme çok ince gözüktüen sağdaki biraz daha kalın gibi göz yanılgısı sanırım
Şimdi onlar düşünsün!
BTW: Çok hızlı lastik değiştiririm![]()
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Keşke tırmanma yarışında Open Class olsa. Bende yarışmak isterdim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Kaç gündür arıyorum nihayet buldum.
Baştan sona izlemek istemeyenler için 03:45 den itibaren izleyiniz.
Milattan önce bu arabaların Türkiyede yarışı vardı. Hani proje safhası o zamandan bitmiş.
Ayşegül Aldinç -Beni Hatırla - Dailymotion video
Kaza çok net değil ama belki daha araştırmacı biri net olan bir görüntü bulabilir..
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Allah kolaylık versin merakla bekliyoruz .İlk uçan araba projesi de bu forumdan çıkarsa artık hiç şaşırmam![]()
hey yavrum projeye bak beAllah nazarlardan korusun hocam, hayırlı olsun şimdiden..
Opel Astra J // 2012 // 1.3 CDTI // Füme
Iyi dilekleri icin herkese tek tek tesekkur ederim bu proje varken baska bir ise daha atildik bu arkadan itis olsun birde onden gorelim dedim ve yeni konu aciyorum az sonra![]()
O zaman Clio Cup'ın konusunda bekliyoruz.![]()
Schumi.Projects
Hocam evvela Allah utandırmasın. Maşallah nazarlardan korusun.Bu tarz girişimler ve hareketler gerçekten çok güzel. Yani ne diyebilirim bilmiyorum üzermi üzmezmi hangi maliyetle hazırlanıyor ne yapılıyor.. Şüphesiz inanılmaz zevkli bir araçtır. Mükemmel keyif verir iyi süreler koşacağında da şüphe yok ancak;
Rol'e çıkabilecekmisin sen bununla![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)