Maşallah abi senin gibi birinin başına üzücü olaylar gelmesini gerçekten kaldıramıyorum ama sonu keyifli olacak gibi gözüküyor bu seferkinin, Allah gönlüne göre versin abi yakın zamanda CAR'ı otobanda görmek dileğiyle![]()
Maşallah abi senin gibi birinin başına üzücü olaylar gelmesini gerçekten kaldıramıyorum ama sonu keyifli olacak gibi gözüküyor bu seferkinin, Allah gönlüne göre versin abi yakın zamanda CAR'ı otobanda görmek dileğiyle![]()
Saolasın Ali. Darısı başına...
Sulhi'nin de dediği gibi piston çapını genişletip bir de stroke yapınca bu cc lere ulaşılabiliyor.
Dankeşön sulhi kardeş
Aynen Onur, en iyi setup oldu. Hani sefes alsın yeter durumu varya, uzun aradan sonra 250hp bile bana yeter posizyonundayım şu an
Saolasun canım benimAynen dediğin gibi çok güzel oldu bu setup. Bütün parçalar bir biri ile çok uyumlu oldu.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
masllah rabbım kazalardan belalardan ser gozlerden korusun... stroker ne marka?
BDEVO9
www.sunishotels.com
bu arabaya her baktigimda e92 m3den ve hayattan soguyorum.. her pc basina gectigimde tek tek resimlere bakiyorm.. allah kaza bela vermesin allah utandirmasin rabbim her zaman yaninizda olsun..
Mutluay Abi Allah kazasız belasız Kullanmayı nasip etsin
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
dün itibari ile first startımızı yaptık arkadaşlar)))
hoca vtec first start - YouTube
rodaja çıkmadan önceki son hazırlıklar;
veeeeeeeee rodaj timeee))))))
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kaç psi basmayı düşünüyorsunuz acaba![]()
45 DC 511
Ersin VARDAR
Mapped by Speed...
Maşallah hem ciğerli hemde şık görünüm olarakta nokta olmuş jantlar özellikle çok yakışmış beyaz yakışıyor laciverte, kazasız belasız
life is a day room is today.
Yeni bir video geldi arkadaşlar;
Özdin Varol | Facebook
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)