s2000 de kırmızı rengi begenmiyodum ama bunda çok güzel durmuş maşallah emegi geçen herkesin eline saglık sonuç mükemmel olmuş
s2000 de kırmızı rengi begenmiyodum ama bunda çok güzel durmuş maşallah emegi geçen herkesin eline saglık sonuç mükemmel olmuş
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
yani yanlış anlaşılmasın ozi ama ben genelleme yapmadım sadece benim zevkime göre yorumladım, biraz fazla iddialı olmuş çok fazla hareket var arabanın dışında, showcar havasında sanki, ama çok fazla emek olduğu ortada tekrar hazırlayanlara tebrikler, çok fazla takip edemesemde turkiyede yapılmış en profesyonel çalışmalardan biri bence..![]()
TeamPASAOGLU
anladım okey saoalsınm
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
çok çok güzel olmuş makine...sahibinin kesesine bereket,yapan ustaların eline sağlık....
sc hakkında daha detaylı teknik bilgi alabilirmiyiz....turbo görünümlü sc![]()
vallaaa maşallaa ki ne maşallaaa hani yazcak bişe bulamıyor insanustamızın ellerine saglık araç sahibinede helal olsun
ülkemizi yurt dışından temsil edecek nitelikli nadir araçlardan biri olmuş. Allah nazardan kazadan beladan korusun işalla
![]()
maşallah.. işte yapıldığında böyle full yapılmalı. hem body hem motor..hem arac sahibinin, hemde değerli ustalarımızın ellerine sağlık. hep böyle işler görmek isteriz.. tekrardan maşallah...bayıldım..
maşallah maşallah çok güzel görünüyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)