Yoğun iş trafiğim sebebiyle askıya aldığım proje kaldığı yerden devam ediyor.
20 Ekimde stlegal ve khan'ın destekleriyle Halltech e11v2 ECU takılıyor.
Tekrardan destekleri için her ikisinede teşekkür ediyorum.
Yoğun iş trafiğim sebebiyle askıya aldığım proje kaldığı yerden devam ediyor.
20 Ekimde stlegal ve khan'ın destekleriyle Halltech e11v2 ECU takılıyor.
Tekrardan destekleri için her ikisinede teşekkür ediyorum.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Arabayla ne yapacağım konusuna gelirsek, malesef rolling rolling koşturmaya yine vaktim olmayacak haftanın 5 günü yurtdışı ve sadece 2 günü burda olabileceğim için elimden geldiğince Drag organizasyonlarına katılacağım. Zira projenin başından beri tek amacım Drag yapabilmekti. Hedeflediğim güçlerde aks ve yürüyen sorunu yaşayan kişi örnekleri olmadığından şuanda mevcut haliyle devam edeceğiz yürüyen konusunda.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Güzel bir araç olmuş maşallah. Geçenlerde youtube ve nasiocta takip ettiğim kadarı ile drag yapanların belli güçlere kadar 5 ileri sanzımanı hem hafif oluşu hem de vites oranlarının drag duzluğu boyunca daha az vites değiştirmeyi sağlamasından dolayı tercih ettiklerini okumuştum.
Xor, bir şey sormak istiyorum, hocam bu ppg syncrolar günlük kullanımda rahatsız ediyor mu? Helical cut mı? Helicallar daha sessiz herhalde. Var mı öyle bir videon içeriden çekilmiş?
Doğrudur 5 ileri tercih ediliyor.
Günlük kullanımda bir rahatsızlığı yok. Helical aslı ama helicut diye ağızdan kolay çıkan halide kullanılıyor![]()
1-2-3-4. viteslerde çok hafif bir sesle çalışıyor. Araba sanki geri vitesdeymiş gibi bir ses. Malesef hiç o ekilde video çekmedim. 1-4 syncro olduğundan 5'e atınca ses kesiliyor.
Burdan 5 ileri tranny için detayları görebilirsin
WRX 5 Speed Product Range - Pfitzner Performance Gearbox
PPG sağlam para yalnız
1st to 4th Helical Cut Synchromesh Gearset $4675 +
1/2 selector fork: $385+
3/4 selector fork: $385+
5/R selector fork: $550+
$5995 + kargo vs işçilik masrafları 15000'ne yaklaşır...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)