debrıyajınız ne olcak kuray bey![]()
Abi son durum nedir bittimi ayar isleri ilk olarak kac basmayi planliyorsun
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Mars bastik kardesim, 1 barda bir sure kullanip görmek istiyorum. Ayar isi henuz bitmedi ancak ctesi gunduz yapabilecez h.ici trafik vs is cikisinda zor oluyor.
Sana emme manifoldu konusunda bilgi verecektim unuttum
Konustum hicbir tadilat yapmadan Oem manifoldu direkt oturtmus Serdar. Bulustugumuzda sende bakar incelersin
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sanırım bitirmişler![]()
nuri sipek gangsta wagon in ekşinnnnn - Car Videos on StreetFire
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cem abi aradığımız ürün Cobb'da var Nasioc'dan 2.el satanları kovalıyorum bilgin olsunAşağıdaki resim Evo için olanı
Şöyle bişeyde imal edebilirim yapabiliteme göre alırız veya yaparım
Çözdüm olayı bundan var bende azcuk kesme biçme yapacam üstünde![]()
![]()
Dun ve bugun zilyon tane isi hallettik
Cem abi gundelik kullanim icin ayar yapti. Iat sensorunun gelmesiyle birlikte basinc acicaz. Dun bugun bol bol gezdim 0,4 hali bile keyif verici
Sebo Custom cooler borularimi yeniden duzenledi, maf sokuldu filtre turbo agzina monte edildi. Bov'un yeri degisti.
Uzun zamandir istedigim Sti jantlarimda takildi ve gunu tamamladikh.Sonu detailing vakti
![]()
Bence jantlar koyu bi renk olmalı Koray abi![]()
aynı anda 2 yazılım kullanabiliyormusun kanka ? var mı öyle bi olay
Kış geçsin ilk baharda gun metal tarzı boyatmak istiyorum Orçunun Gc8'in jantları gibi
Kuzen Iat gelmeden basınç açıp risk almak istemiyorum
Konu hakkında bilgim yok kanka
Yok kardeşim basık araba sevmiyorum böyle iyi![]()
Ksme bence koray kalsın öyle, okadar kötü durduğunu düşünmüyorum.
Amaa tabi zevk senin![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)