Arkadaşlar biraz geç kaldım.ama geldim burdayım.ilginizden dolayı herkese çok teşekkür ederim.araç hepimiz bildiği gibi dünyaca ünlü italyan rüzgarının replicasıdır.usa dan getirmiş olduğum kit car planından yola çıkarak 1 sene süren çalışmalar sonunda bu noktaya kadar getirdim.çalışmalarına hala devam etmekteyim.ilk önce getirdiğim planın birebir ölçülerinde kaba bir model yaptım.daha sonra çalışmalarımız dahda ince detaylara girdi.şu an tamamiyle bitirdiğim bir 3d model,kalıp ve 2 ci bir kupa var.merak eden arkadaşlara aracın trafiğe çıkmasında herhangi bir problemi bulunmamaktadır.varolan bir araca tadilat projesi alınarak yapımına başlanmıştır.
slmlar nbickini değiştirmek zorundayım onay verdim ama bana yeni nick söylersen onu yapıcam reklam amaçlı oluyor butür nickleri almıyoruz![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
öncelikle sağol.taabiki nick i (eko) olarak değiştirirsen sevinirim.iyi çalışmalar.
ekotrike olsun![]()
ben emeğe laf etmiyorum. hele böyle bi emeğe asla...
hatta herşey harika diyorum ama sisler ön kısmı azda olsa bozmuş.
ufak ayrıntılar ister istemez bütünü etkiliyo tabi.
meydana getirenleride ayrıca tebrik ediyorum.
projelerinizde başarılar dilerim.![]()
hadi bakalım hayırlısı,
daha neler görücez memleketimde![]()
Bü işe gönül vermiş arkadaşlara tekrar teşşekkür ederim.emeğime öncelikle saygı gösterdiğiniz için.her türlü mantığa uygun özgün projelerinize elimden gelen yardımı yaparım.saygılar
Meriç kardeşim benden fazla bilgilendirmişsin arkadaşları tebrik ederim seni.2 cisinin resimlerinide koyarsan sevinirim.bu yaz bir tane başka yaza 5 tane))))
cok begenerek takıp ettıgım bır konu bır kac sorum olucak
valla acıkcası sıradısı bır calısma merak ettıgım aracın kasasında kutu demır kullanmıssınız sonucta bu bır dogasında guclu bır araba karoserde baska malzeme kullanılamazmıydı.
aracın motorunu elektırık tesısatı fren sıstemı ve cockpıt ıle ılgılı bılgı verırsenız memnun olurum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)