kardeşimdede e90 320d var o da 19" m paket jantları kullanıyo onun jantları nerdeyse heryerinden kaynaklı çatladıkça kaynattırıyo borusan jantlarda problem olmadığını söylüyo ama bu kadar kişi aynı sorunu yaşıyosa vardır elbet jantın malzemesinde bi problem
trde en fazla 17" jant kullanıcaksın başın ağrımasın istiyosan fazlası zarar ama dayanamıyo insan![]()
amerikada herkes 225/35/19 - 255/30/19 yerine 235/35/19 - 265/30/19 kullanıyo
burda bi arkadaşımda 225/40/19 - 255/35/19 kullanıyo o da memnun halinden
yürüyen aksam zaten aşırı sert ben bazen çukura düştüğümde amortisör kuleden fırladı sanıyorum kıbrısın bazı yollarıda tarla gibi orda dahada rahatsız ediyodur 15 ay askerlik yaptım orda çoğu yerini biliyorum![]()
sinir bozucu bi durum .sureklı lastık basıncları dusup arabanın tad vermemesı cok kotu bı durum tyre pressure lost fln fılan menuye gır arızayı sıl lastıgı sısır yok kac basıcaktık vs vs bn civicle okadar ugrasmıyorum yazık bmw ki e93 kasa bı araba ıcın acıkcası acaba konu sahıbının o yonden sıkıntısı varmı.
armageddon armagan arkadastada csl jantı vardı bu aractada csl var acaba jantı catlattıklarından dolayımı degıstırdıler onlarda ..
bu arada konuyu amacndan cıkarıoruz![]()
Benimde orjinal 19'' jantlarım 5 yerinden çatladı ve değiştirmek zorunda kaldım. BBS CH lar ağır jantlar o kadar para verip 26lbs ağırlığında jant almak saçma geliyor bana. Replika csl var şu anda bunlarda çok ağır ama çatlamadı![]()
bizim forumda replika ch satan var 1100tl diyodu ucuzda.eğer şimdiki jantlar 18se bunun yerine onları alsana
enkei de tavsiye ederim 520ia sahibi bir arkadaş bmw orjinallerini çıkartıp enkei takmıştı ve yakıtım düştü jantlar hafifleyince daha iyi oldu aracım demişti![]()
2012 den güncel haberler var başarcım
Turboların ikiside değişti yarım santim daha büyük turbolar takıldı. 16PSI cont olan yürür, 24 PSI a çıktı. Şanzuman güçlendirildi 700 HP ye kadar dayanıklı hale getirildi.
Turboları büyüterek kazandığımız güç +70 WHP. %40 Toluen + 97 Oktan + Meth ile 525 HP teker aldık.
100-200 %1.5 eğim ile 6.42 süre çıkardı. Yeni ayar bekliyorum şu an o gelince tekrar deneyip dbm yayınlayacağım.
Edit: Turbo olarak Mitsubishi de kullanılan (TD04 olması lazım, aynı zamanda S1000 RR dada kullanılıyor) turboları kullandık.
Süper, çok sevindim Allah kaza bela vermesin)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)