maşallah kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Eyvallah hemşerim teşekkür ederim![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
orjinalleri sırıtır be abi daha yapacağım şeyler var onları yaptıktan sonra iyice sırıtacaktır diye düşünüyorum.Araç tamamıyla orjinal olsa haklısın.Kabul ediyorum bu aynalar hoş durmuyor farkındayım, daha farklı bir şeyler düşünüyorum bende ama aracı boyatma niyetim var ondan sonra olur.
Bu aynalarımı kastediyorsunuz ?
![]()
Boş kalmıştık kendimize bir uğraş bulduk farlarımıza yıkama sistemi yaptık ;
http://www.techturkey.com/forum/do-i...ml#post6027904
Çok güzel bir araç olmuş... Her zaman demişimdir çirkin araba yoktur modifiyesiz araba vardır.. seninkiside o hesap her araba güzeldir yeterki yapmayı bil.. Kazasız belasız güzel günlerde bin inşallah..
videosu varmı
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Uzun zamandır bir şey yapmıyorum far yıkama sistemini yaptım işte en son onuda paylaştım.Bizde proje bitmez zaman buldukça bir şeyler yaparız yakın zamandaki proje mercedes 500 SEL ateşleme bobini uygulaması
Acurol ;
Motor durumu çok iyi aracımda swap var biliyorsun motor ve şanzıman değişti.Her ikisininde durumu çok iyi zaten motorun önceki sahibi ben motoru almadan bir sene önce rektifiyeye sokmuş a dan z ye sıfırlamış.Swaplamadan önce silindir kapağını açmıştım kontrolünü yapmıştım her şey yolunda tahminen 4 - 5 bin km. lerdedir motorum.Sadece şaftımda balans var trabzona bi düşemedik zaman olmuyor gittiğimde o işi halledecem.
140 - 150 gibi şaft yüzünden titreşim oluyor araçta bunu halledince bol bol video çekip eklicem 0-100 10 sn lerde şu an.
Araç çok güzel ellerinize sağlık. Ankarada dayımda bayaa bi kadett c parçası vardı, 2,2 lt motoru falan vardı, aracını satınca parçaları da verdi mi bilmiyorum?
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Teşekkür ederim 2.2 lt. ne motoruydu kırmızı kadettenmi bahsediyorsunuz ? Aslında bana sol ön üst tabla lazım amörtisörün bağlandığı tabla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)