User Tag List

Sayfa 24/32 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
592 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Opel Kadett Turbo

Acurol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun zamandır bir şey yapmıyorum far yıkama sistemini yaptım işte en son onuda paylaştım.Bizde proje bitmez zaman buldukça bir şeyler yaparız yakın zamandaki proje mercedes 500 SEL ateşleme bobini uygulaması

Acurol ;

Motor durumu çok iyi aracımda swap var biliyorsun motor ve şanzıman değişti.Her ikisininde durumu çok iyi zaten motorun önceki sahibi ben motoru almadan bir sene önce rektifiyeye sokmuş a dan z ye sıfırlamış.Swaplamadan önce silindir kapağını açmıştım kontrolünü yapmıştım her şey yolunda tahminen 4 - 5 bin km. lerdedir motorum.Sadece şaftımda balans var trabzona bi düşemedik zaman olmuyor gittiğimde o işi halledecem.

140 - 150 gibi şaft yüzünden titreşim oluyor araçta bunu halledince bol bol video çekip eklicem 0-100 10 sn lerde şu an.
    Maşallah diyelim o zaman. Tam gaz devam. Sorunsuz sıkıntısız yavaş ama sağlam ilerleyin inş. Dediğim gibi california aynalar çok yakışacak bulursanız kaçırmayın derim.
    Gott weiss ich will kein engel sein...

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim 2.2 lt. ne motoruydu kırmızı kadettenmi bahsediyorsunuz ? Aslında bana sol ön üst tabla lazım amörtisörün bağlandığı tabla.
    Kaputun altindaki davlumbaz kismi mi, traversin ust kismi mi lazim sana? Curuk falanmi var hayirdir yau?
    bbm pin :2B244451

evolander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandır bir şey yapmıyorum far yıkama sistemini yaptım işte en son onuda paylaştım.Bizde proje bitmez zaman buldukça bir şeyler yaparız yakın zamandaki proje mercedes 500 SEL ateşleme bobini uygulaması

Acurol ;

Motor durumu çok iyi aracımda swap var biliyorsun motor ve şanzıman değişti.Her ikisininde durumu çok iyi zaten motorun önceki sahibi ben motoru almadan bir sene önce rektifiyeye sokmuş a dan z ye sıfırlamış.Swaplamadan önce silindir kapağını açmıştım kontrolünü yapmıştım her şey yolunda tahminen 4 - 5 bin km. lerdedir motorum.Sadece şaftımda balans var trabzona bi düşemedik zaman olmuyor gittiğimde o işi halledecem.

140 - 150 gibi şaft yüzünden titreşim oluyor araçta bunu halledince bol bol video çekip eklicem 0-100 10 sn lerde şu an.
    Şaft hallolsunda artık videolarınıda izleyebilelim.

tekrar tekrar kazasız belasız sitede en baştan beri izledigim tek konudur ne emekler ne paralar harcanan arabaların konuları mevcut hiç birine baştan sonunan kadar dahil olamadım ama bu kadet ayrı

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaputun altindaki davlumbaz kismi mi, traversin ust kismi mi lazim sana? Curuk falanmi var hayirdir yau?
    Aslında aracın üzerindeki iş görüyor herhangi olumsuz bir durum oluşturmuyor rotilin bağlantı yeri daha önce işlem görmüş parça kaynak edilmiş vs. içime sinmiyor lastiği söktüğümde göz zevkimi bozuyor içime sinmiyor o yüzden değiştirmek istiyorum.

Bahsettiğim tabla aşağıdaki ancak ilandakinin fiyatı çok fazla ;

OPEL KADETT C ÜST TABLO SALINCAK DEMİRİ ORJİNAL - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 55030346

Alt ve üst olmak üzere iki tabla var helezon bu ikisi arasında kalıyor amörtisörde bu tablaya bağlanıyor.

Üstte olanı ;

Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evolander Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şaft hallolsunda artık videolarınıda izleyebilelim.

tekrar tekrar kazasız belasız sitede en baştan beri izledigim tek konudur ne emekler ne paralar harcanan arabaların konuları mevcut hiç birine baştan sonunan kadar dahil olamadım ama bu kadet ayrı
    Teşekkür ederim kardeşim kazasız belasız sürüş cümlemize nasip olur inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin saglam bi ust salincaga ihtiyacin var amortisor traverse baglidir muhtemelen bunda! Deridun var umraniye kadosanda mesaj atarim sana bilgilerini onada bi sor belki vardir elinde saglam ust salincak!! Cikma iyi durumda bilsan yeterli olur cok para cekmisler hakaten!!

Edit: Deridun degil Feridun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu parça doğrudan traverse bağlı amortisör de bu parçaya bağlı.Pm i aldım çok teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu parça doğrudan traverse bağlı amortisör de bu parçaya bağlı.Pm i aldım çok teşekkür ederim.
    Yok yok amortisor salincaga bagli diildir, ole gorunur ama soktunmi amortisor salincagin icinden gecer sokunce gorursun muhtemelen, salinsak traverse bagli, rotilin ucuda diske baglidir basit salincakli sistem denioya bunlara, benimkinin bi gelismisi, kule baslari falan var iste basit bi sistem yani ben artik rotilleri lastik degisir gibi degisiorm bu arada 1.2 motor 2.0 oldu, alt rotilleri alt salincagi traversi guclendirmeye baslasan iyi edersin kanimca!! Allah korusun alt rotil tehlike arz eder cikarsa kule gergiside yakisir yakisikliya kanimca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anaaa duzeltiyorum, yayin icinde diil senin amortisor dogru diyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin dediğin aşağıdaki sistem sanırım ;

Benim sistem ise şu ;

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen resimleri yollamadan cozdum zaten olayi hatirladim, 4 5 sene once sokulurken gormustum bi kadett'ten! Travers curumedigi surece kapama yapmaz bunlarin ayrica fotolardaki adam super toplamis on takimi!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün canım sıkıldı yine ve bir şeyler yapayım dedim.Ne yapsam ne yapsam derken zaten niyetimde olan ön arka kule gergilerini yapayım dedim.Ancak geç başladığım için ikisi bu güne sığmayacağından önce arkayı yapmaya karar verdim.

Demirciden 5 cm. genişliğinde yarım metre boyunda 3mm. et kalınlığında bir lama kestirdim ve bu lamadan 8 cm boyunda 4 parça kestim ;

Daha sonra kestiğim dört parçanın her birinin her köşesine 9 mm. ile delik açtım ;

Yine demirciden 2 mm. et kalınlığında 34 mm. çapında (dış çap) ve 113 cm uzunluğunda boru kestirdim.Daha önce hazırlamış olduğumuz lama parçalardan bu borumuzun her iki ucuna birer tane kaynak ettim.

Daha sonra gerginin bagaj içerisinde monte olacağı yerin deliklerinide delip boyamasını vs. yapıp montajını yaptım.Diğer kalan iki parça lamayıda çamurluk içinden birbirine karşılıklı gelecek şekilde monte ettim bir nevi pul mantığı yani.Bu kısmın fotolarını çekemedim.

Fotolar çok kaliteli değil kusura bakmayın arkadaşlarr tek kişi çalıştığım için detaylı foto çekemiyorum iş mi yapacağız fotomu çekeceğiz deyip duruyor asabım bozuluyor

Müsait bir zamanda sırada ön tarafın kule gergisi var bakalım o nasıl bir şey olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu da geçenlerde direksiyon mavsalını değiştirdikten sonra girmem gereken rot ayarından bir kare.Dün e ait.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla on gergi daha zor olucak ama yaparsin sen merakla beklemedeyiz baya guzel olur kanimca naptin salincak bulabildin mi? Bu arada yarin bende detayli bi ic temizlige giricem, kalorifere kadar bal dok yala yapicam artik bilgisayarim falan olsa bende topladigim doneme ait fotolari paylasicam bir suru var ama pc yok ne yazikki

JusticeForAll
    Misafir
    Maşalah çok güzel proje başarılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merakla beklenen bir on kule gergisi var bu cihanda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün yine şeytanın dürttüğü bir gündü.En son denediğimde diferansiyel istavrozunu doğramıştık.Bu sefer alnımızın akıyla kaldığımız yerden devam ettik sonuç başarılı

BORKED

http://www.youtube.com/watch?v=aKCkp...ature=youtu.be

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuzun guldugunde lastiklerin agliyo bakiyorum o diil on sol teker niye ole duruyo yau? Kamber sorunu var gibi sanki!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz kamberli gibi duruyor evet ama aslında öyle değil fotoda öyle görünmüş.Zaten geçen gün çıktım rot balanstan her şey on numero bizim araçlarda sakat olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)