Hahaha eyw ozamanizledik gerci
yahu kadran kac senin bu arada? O nasi oluyo ya bozuk mu, yada fazla mi gosteriyo acaba? Anormal bi depari var eger kadranin dogruysa
tehlikeli reizz yer ucagi olmus o
![]()
Hahaha eyw ozamanizledik gerci
yahu kadran kac senin bu arada? O nasi oluyo ya bozuk mu, yada fazla mi gosteriyo acaba? Anormal bi depari var eger kadranin dogruysa
tehlikeli reizz yer ucagi olmus o
![]()
bbm pin :2B244451
Kadran fazla gösteriyor evet şanzıman değişince saat sorun çıkardı![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Dehsete dustum destur bismillah dedim bizden habersiz naapti buna dedim valla yaneyse o koduksyonlarida bulur insallah, yatik cift weber
![]()
0-100 10 sn lerde şu anda 11 olmaz![]()
Valla seyredince benim bile yüzüm gülüyosa senin aldıgın zevki tahmin edemiyorum
başarılı şekilde davam kadett rulezzz![]()
/// Swap 30
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın çok daha iyileri senin E30 da olacak inşallah![]()
Abi enj konusunda birseyler yapmayi dusunuyormusun ?
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Yazılım konusu burda sıkıntı cesaret edemiyorum kendime güvenebilsem bir dk duracak değilim hatta bir çok parçayı tedarik ettim aslında.Ama en azından yakın zamanda distribütörü iptal ederek ateşlemeyi edis 4 e çevirmeyi düşünüyorum önceliğim bu olacak.Bunu başarırım en azından.
Bu arada far yikama mavzusu hakkinda bide silecek sistemi yapsan cok şık durur ben sana soyliyimbenim ne zamandir aklimda orjinal motorlarini falan buldum ama silecek kollari bide paspasi eksik, cesaret edip giremiyorum
ama sen yaparsin bi sistem, 190larin far silecegi sistemi uyar kanimca!
girişiminiz için tebrikler
Valla bence isede yarar, gerci bizim arabalar okadar kir yuzu gormuyo lakin goruntu olarak hakaten cok guzel olurbende yapabilirsem zaten calisip calismicagi mechul, ama goruntu 10 numara oluyo! Rekordlarda dik duruyo bide panjur tarafinda! Calismasin ama dursun guzel olur yani yapmani oneririm
![]()
sabaha karşı 3te başladım 3.48de bitti konuher mesajı detaylı olarak tek tek okudum maşallah aracınıza. emeklerinize de helal olsun, zeval gelmesin inşallah.
enjeksiyon sistemi ve beyinden sonra sanırım turbo var yine sırada. motor altyapısı kaldıracak mı bunu yoksa turbo yapmak için gerekli forged malzemeler bulabilecek misiniz ?
Çok teşekkür ederim bu motorlar enjeksiyon sistemi ile stok vaziyette 0.6 bar a kadar sorunsuz çalışıyor avrupada bir sürü örneği mevcut daha yüksek basınçlarda da kollar sorun çıkarıyormuş bir çok kişinin tecrübesi bu şekilde 0.6 barda net 170 hp alındığı söyleniyor kadett 790 kg. bu güç yeterde artar bence.Bu işin sonu yok tabi öncelikle şu hayali bir gerçekleştirelim sonrası zamanla ne olur bakarız![]()
2 mm. et kalınlığında bildiğimiz demir boru![]()
Baştan sona konuyu okudum abicim , gerçekten zor koşullarda farklı bi projeEmeğin karşılığıda belli burnoutta
İnşallah turbo halinide görürüz
![]()
Old is cool..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)