maıl adresımıı yazıyrumm sana ordan devam edelım![]()
yoo burdan da resim koyabilirsiniz sıkıntı yok benim için bende merak ettim
durmaz diye bişey yok günkut durur sen para harcarsanrotax 8 piston kit tak öne arkaya da iyi bişi tak sen bile şaşarsın nası durcağına
bende 4 piston wilwood var takmadım daha ama eminim ciddi fark edecektir..
aydınlı arkadaşımhedef gücün nedir bilmem ama emin ol 300 bg bi crx seni adananın hızlı araçlarından biri yapmaya yeter
gerçi adanada neler var neler
ama tavsiyem 300 üstünü çok zorlamaman zira bu sefer de aks şanzıman ikilisi sorun çıkarır
ben tahmini 300 civarı bi güçle gayet eğlendim,eğlenmeye de devam edecem işallah1 ay sonra
çok kopuk güçler bekliyorsan da d 16 ile değil b16 ile uğraş bence![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
can gece gce koparttın beni![]()
tamam ya iyi dalga geçtinizkopuk kelimesi biraz kopuk haklısınız
![]()
300 bg aslında iyi bi güç ama çok insana yetersiz geliyor![]()
aşırı güç diye değiştireyim diycem ama ona da bişey dersiniz
neyse anladınız siz
kardeşim araba sökük şuanda drag videosu var aslında porsche gt3 ile kalktım ama o pek kıstas değil hem klasmanım değil hemde arabada sıkıntı vardı map sensörünün soketi çıktı falan
1 ay daha sabret video olacak![]()
can alınma hemen seni seviyoruz kardeşim![]()
aslında b16 girmekte gayet zevkli olacaktır ama turbo haram beygir sonuçta haram olsan hersey bizi çeker![]()
[QUOTE = gnkt; 2068559] Yakında B16 da cıkıcak piyasaya: D süprikk [/ QUOTE]
belki başka süprikklerde çıkar : D
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
abi gt3 derken cidden yarış için hazırlanmış bi araba şase numarasını sorgulayınca gt3 cup arabası olarak çıkıyo,fabrikadan öyle çıkmış1170 kg civarında ve biraz da işlem var üstünden tahmini 400 bg civarı,305 taban hamur gibi slick var
ağır gelir bana ama yine de patinajdan kurtardığım zaman farkı eşitliyordum,ben sararken biraz fark açtı ben sarmadan kurtarınca fark sabitlendi
TRT HABER - 2011'in İlk Drag Yarışı
aha bu da link günkut video video diyodun bi tek bu var malesef
öntakım yapılır abicim sorun yok onda
b16 derken ben b16 takıp üstüne turbo takmaktan bahsettim,öyle yaparsan ucu açık 500 bg e kadar yolun varharcayacağın rakama göre üstü bile olabilir
![]()
ben yaptırıyım eksiklerimi tamamlıyım sonra swap devam![]()
ben sadece b16 dedim tabiiama crx'e b16 ve turbolamak 1-2-3-4 tutunamamak demek
ama çok güzel proje olur. acaba 100-200 ne çıkar? (tutunursa)
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)