helal olsun valla bu foruma her yardım konusunda kayıtsız kalınmıyor. şu kredi bi yatsında 3-5 bi şey bizimde faydamız bulunsun..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bende kendim çalışarak okuyorum iki üniversite ama yine de elimden geldiğince ufakta olsa destek olmak isterim. Yarın bişeyler göndermeye çalışacağım..
Arkadaslar,gereklı bılgıler gelmeden bırsey yapmayın...
Burada onemlı olan, yardımın yerını bulması,acele etmeyın.
Konuyu acan arkadas,emınım gereklı bılgılerı verıcektır...
üzüldüm umarım güzel sonuçlar çıkar yrn cuma , namazdan sonra arkadaşlarıma durumu anlatır duygusal anlarından yararlanır yardım yapmalarına on ayak olurum diye plan yaptım şimdi
Konuyu açan arkadaştan
Ad Soyad
Fakülte(y.okul), bölüm, sınıf, öğrenci no. bilgilerini istiyorum.
Özel mesajda attım umarım geri döner.
Arkadaşlar, konuya yeni girş yapabildim. tek tek sorularınıza cevap vereceğim.
destekleriniz için teşekkürler.. TechTurkey'den Beklediğim bir davranış oldu yine.
Emre Kalkan
Murat Bey'in söylediği şekilde konu daha netleştirilebilinirse ben de çalıştığım kurumdan burs ayarlayacağım.
Arkadaşlar gerekli kişilere gerekli bilgileri özel mesaj yoluyla yolladım..
Sizlerde burdan kısa bi açıklama daha yapayım, öncelikle içiniz rahat olsun bu konuda. Benide bilmiyorum tanıyanlarınız vardır illakı bu konularda düzenbazlık falan olmaz. ALLAH yukarda.
Kız arkadaşımız, Balıkesir üniversitesine bağlı Havran MYO'Da Muhasebe ve vergi uygulamarı (2.öğretim) bölümünde ilk senesini okumaya çalışıyor..
Şuan bu toplanılacak paradan haberi yok, ama tabi ki destekleriniz geldikçe herşeyi öğrenicek. Ki aslına bakarsanız, böyle bir duruma gelmeyide istemezdi. bizden yada benden böyle birşey istemedi zaten..
Fakat benim gönlüm razı gelmediği için ve elimden de sınırlı kaynaklarla birşeyler geldiği için duruma iyice üzüldüm sizlere açtım konuyu..
Sorularınız ile ilgili, konuda ilk postuma numaramı yazdım.... Bugün şuanda kapalı telefonumu evde unuttuğum için fakat akşam 22:00 dan itibaren ulaşabilirsniz bana. diğer günler zaten sürekli açık olucaktır.
Yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum ve arkadaşıma bu konuda hesabına bakması için müjdeli bir haber vericem en kısa zamanda.
Duyarsız kalmadığınız için Allah razı olsun
Emre Kalkan
Özel mesaj yoluyla gerekli bilgileri isteyen, veya atladığım göndermediğim varsa pm atabilirsiniz arkadaşlar bana...
Sizleri durumdan haberdar edeceğim bu başlık altında tekradan aralıklarla..
Cep telefonum Konudaki ilk mesajımda yer alıyor arkadaşlar, bir düşünceniz olursa veya soracağınız birşey olduğu taktirde arayabilirsiniz.
Emre.
Emre Kalkan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)