User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Çok az kaporta hasarlı araçlar

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Çok az kaporta hasarlı araçlar

Sahibinden.com'da çok uygun fiyata bu tip araçlara denk geliyorum. Bunların aslı astarı nedir bilen var mı? Hasarlı araçları çekiç darbeleriyle kendileri düzeltiyorlardır diye aklımdan geçiyor ama tam emin değilim.

buyrun bahsettiğim araçlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7131618/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16373725/detay
    men dakka dukka.

semih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu firmanın çok kötü durumdaki araçları toplayıp hafif hasarlı şekilde sattığını duymuştum doğrumudur bilemem ama o fiyatlara o tip araçlar mantıksız durmuyor mu sencede?
    not: 2ay önce 40küsüre sözde nokta hasarlı cayenne satıldıgını gördüm.
    edit:bahsettiğim firma üstteki firma

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plakasız pert araçlar muhtemelen toparlayabildikleri kadar toparlayıp en azından durusunu düzeltiyorlar satışını kolaylaştırmak amacıyla diye düşünüyorum

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guncel piyasa degeri 48 bin lira olan bi aracin bin lira masrafini yaptirmayip 34 bine hasarli olarak satilmasi hic mantikli gelmiyor bana

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım önden kazalı aracını satamıyordu, en son farlarını söküüp eğik koydu panjuru çıkardı , çoık az hasarlı diye isteiği fiyata 1 haftada sattı.. buyrun.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu firmanın çok kötü durumdaki araçları toplayıp hafif hasarlı şekilde sattığını duymuştum doğrumudur bilemem ama o fiyatlara o tip araçlar mantıksız durmuyor mu sencede?
    not: 2ay önce 40küsüre sözde nokta hasarlı cayenne satıldıgını gördüm.
    Bu adamların koyduğu ilanlar en fazla 2-3 duruyor. Yani birileri alıyor, demekki adamlar yalan söylemiyor ya da kelime oyunu yapıyorlar. Ufak tefek bi marşpiyel hasarı birazda kapılar ezilmiş bir hondayı 7-8 bin tl piyasa fiyatı altında sattılar. En ufak bi mekanik hasarı, alttan veya başka bi yerden darbe olmadığını, airbaglerin sağlam olduğunu iddia ediyorlar.
    men dakka dukka.

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok saçma bence pert araçları topluyorlar sonra küçük hasarları bırakıp kazalı diye satıyorlar.

2 ilanda da araçların hasarları çok küçük ve basit başkası olsa hemen yaptırıp satar ama adamların mantığı güzel yaptırıp satmaya kalksanız herkes pert kaydı var mı o var mı bu var mı diye araştırır bu şekilde ztn hasarlı araç neyi araştırcan ki diyip 3 4 bın tl aşagıya veriyorlar aracı kanmayın böyle seylere
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım önden kazalı aracını satamıyordu, en son farlarını söküüp eğik koydu panjuru çıkardı , çoık az hasarlı diye isteiği fiyata 1 haftada sattı.. buyrun.
    Çok akıllıca
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu adamların koyduğu ilanlar en fazla 2-3 duruyor. Yani birileri alıyor, demekki adamlar yalan söylemiyor ya da kelime oyunu yapıyorlar. Ufak tefek bi marşpiyel hasarı birazda kapılar ezilmiş bir hondayı 7-8 bin tl piyasa fiyatı altında sattılar. En ufak bi mekanik hasarı, alttan veya başka bi yerden darbe olmadığını, airbaglerin sağlam olduğunu iddia ediyorlar.
    zaten bilinçli adamların aldığını düşünmüyorum bu araçları.fiyatın rehavetine kapılıp bi anda saldırılıyor araçlara.zaten üstteki postta mechanicte söylemiş
    durumu.

edit: bir de şöyle düşün adam o nokta hasarı yaptırıp daha yüksek bi fiyatada satabilir neden piyasanın çok çok altına satsın?

umu_vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorunda burda iste niye 300 500 milyon verip 5-6 milyar zarara girmekten kurtulmuyorlar o kadar enayi diilerdir yani dimi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok saçma bence pert araçları topluyorlar sonra küçük hasarları bırakıp kazalı diye satıyorlar.

2 ilanda da araçların hasarları çok küçük ve basit başkası olsa hemen yaptırıp satar ama adamların mantığı güzel yaptırıp satmaya kalksanız herkes pert kaydı var mı o var mı bu var mı diye araştırır bu şekilde ztn hasarlı araç neyi araştırcan ki diyip 3 4 bın tl aşagıya veriyorlar aracı kanmayın böyle seylere
    Bu araba için değil ama, daha önce takip ettiğim kadarıyla, aracın daha önceden hiçbir kazası, bir değişeni darbesi yoktur diye not düşüyorlardı. Fiyatlar yine çok düşüktü piyasadan, ve bu adamlar koydukları ilanın aracını hemen satıyorlar.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bilinçli adamların aldığını düşünmüyorum bu araçları.fiyatın rehavetine kapılıp bi anda saldırılıyor araçlara.zaten üstteki postta mechanicte söylemiş
    durumu.

edit: bir de şöyle düşün adam o nokta hasarı yaptırıp daha yüksek bi fiyatada satabilir neden piyasanın çok çok altına satsın?
    işte bunun cevabını arıyorum bende

Alıntı umu_vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorunda burda iste niye 300 500 milyon verip 5-6 milyar zarara girmekten kurtulmuyorlar o kadar enayi diilerdir yani dimi

Ben de bi bit yeniği var ama nereden kaynaklanıyor onu merak ettiğim için soruyorum Bilen birileri mutlaka vardır
    men dakka dukka.

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kendim bi serviste BMW 1 serisi görmüştüm tavan nerdeyse yok gibiydi, 2 hafta sonra aynı arabayı gördüm şok oldum. Adamlar neredeyse BMW den kaliteli yapmışlardı ve arabayı toparlamışlardı, fakat en ön sol köşeyi yani çamurluk ve kaputun sol tarafını toparlamamışlardı. Bunun sebebini sorduğumda aracı az hasarlı diye satcakmış sahibi oyüzden sadece bukadarcık bi kaza yapmış süsü verdik gerisini toparladık dedi.. Kaskosu olmadığından ve başka bi araçla çarpışmadığından kendi halinde takla attığı için sahibi hemen toparlatmış ve bu yola başvurmuş.. Şok olmuştum.. Yazık acaba şuan kimde..
    ig: erayender

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki bu araçlar az hasarlı diye satılınca diğer yerleri incelenmiyor öylemi ? az hasarlı kısmınıda yapıp satsalar ne fark oluyor ,ben pek akıl sır erdiremesemde orda kaputunun ucu ezik aracı a'dan z'ye inceletir en son kaput ucuna bakar alırım..
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haram parayı ne kadar çok seviyo ülkemiz galericileri

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu araçlar az hasarlı diye satılınca diğer yerleri incelenmiyor öylemi ? az hasarlı kısmınıda yapıp satsalar ne fark oluyor ,ben pek akıl sır erdiremesemde orda kaputunun ucu ezik aracı a'dan z'ye inceletir en son kaput ucuna bakar alırım..
    Arkadaşlarında bahsettikleri gibi, memlekette her satıcının bi alıcısı illaki mevcut, gerek cahillikten(saflıktan) daha doğrusu bu konudaki tecrübesizlik ve bilinçsizlikten, gerekte fiyatın o adamın gözünü boyamasından kanıyorlar ve alıyorlar.. Boşuna dememişler her malın bir alıcısı vardır diye.. Sonuçta herkesin arabadan çok iyi anladığını sanmıyorum memlekette. Ve çakal olan galeriler veya araç sahipleride karşı tarafın bu saflığının üzerine yatıp bana göre suç ve günah işliyorlar. Benim gözümde helal para değil, eğer karşındakini kandırarak kazandıysa.
    ig: erayender

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şöyle düşünüyorum;
    şimdi arabanın her yeri düzgün adam diyeceği laf ne kazasız boyasız mı olacak? öyle bir şey diyemez çünkü araç normal piyasanın altında olacak. e piyasanın altında olunca da adam ıncığını cıncığını araştırıcak ve işlemler ortaya çıkıcak.

ama nokta hasarlı diyip dikkati o yöne çekiyorlar ve o arabayı alan adam zaten bilinçsiz olduğu için fiyatta iyi,tek parça hasarlı zaten diyip yumuluyo arabaya.

Cagrii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alınacak araç kar getirecek olsa zaten satmazlar . Fotoğraflardan göründüğü gibi olmuyor malesef motorunda mekaniğinde baya masraf cıkıyor dikkatli olmak lazım para kazanalım derken cebımızden para cıkmasın

BıD-Clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle satıcılar genelde pert aracları ıhale yolu ıle cok dusuk bır rakama alıp dışında ufak oynama yaparak yuksek bır karla satıyorlar soyle bır ornek vereyım gordugum bır dukkan 2011 ford focus u onden arkadan yanlardan ve tavan dahı olmak uzere hasarlı aracı yanlıs hatırlamıyorsam 7-9 bın gıbı bır fıyata alıp aynı renk cıkma parcalarla ön panel on camurluklar tampon kaput sag kapılar ve tavanda duzeltme ıslemıyle 20 bın lıraya sattıklarını gordum cıkma parcalarla fazla masraf etmeden cok agır hasarlı aracı az hasarlı gostererek satan kısıler mevcut pıyasada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)