ağır hasarlı araç az hasarlı hale getiriliyor ve ilanı açılıyor...
Bu konu daha önce tartışıldı forumda.
O ilanda yazanlara inanan ya çok saftır ya da süzme enayidir
Yeni satış yöntemi pert olmuş aracı topluyorlar ufak bir yerinde minik bir hasar bırakıyorlar 10 milyar piyasasının altına satıyorlar , biz enayiyiz tabi 1 milyarlık hasarlı arabayı almamak için 10 milyar fazla veriyoruz araçlara![]()
Çakma WÜRTH Bayisi Olarak Milleti Dolandırdılar, hala WÜRTH ile davaları devam ediyor ve kaybedecekler buyuk olasılıkla..
Böyle bir dandik firmadan guvenılıpte araç alınır mı sizce ? 3-5 Ucuz Olsa bile yaklaşmayın derim.
arkadaslar bizimde araba servisimiz var geçen gün 2012 model cheovrolet cruze daha henuz 2 bin km de perte cıktı arabada nokta cizik yoktu kaldırımda ki baba diye tabir ettiğimiz şeylere vurup alt tarafı komple dağıtmış şimdi bu araba pert kayıtlı oldu ve tabıki daha sonra ıhaleden alınıp pıyasa degerının altında satıldı bana sorarsanız ben alıp kullanırdım sonucta o arabayıda bellı pıyasa degerının altında almıs olucaktım. vatan caddesıne yakın bır yerde bu ısı yapan bır yer bırısı vasıtasyla tanıstık adam sureklı bu sekılde arabalar sattıklarını alan kısılerın genellıkle zengın oldugunu arabanın boysını vs dusunmedıgını o yuzden sıfırından 10 bin tl ye asagıda mesela arac sattıklarını soyluyorlar. bende bu sekılde bır arac buldum almayıda dusunuyorum ama olay su bızım ıcın mantıklı cunku kendı servısımde kendı ustama yaptırıcam arabayı benım tek masrafım el işçiliği olucak ha derseniz ki kar yapmak için mi alıyorsun tabiki hayır bu sekılde kar yapmak bıraz zor eger alıp uzun sure binicem dıyorsanız bence mantıklı en azından benım gorusum bu ....![]()
bence adamlar halka hızmet yapıyorlar
arabayı topluyorlar cok az masrafla bılınır hale getırılebılıyor pıyasanın yuzde 20 30 altına satıyırlar
hasarsız dıye satmıyorlarkı
ben de alırım valla
ucuz alınıp ucuza satılır
az paraya cok arabaya bınılırbu sekılde
Gerçekten 1.000 TL masrafı olsa kendisi yaptırıp piyasa fiyatına satar.
Enayi mi bunlar 1.000 lira harcayıp 9.000 kar yapmak varken sevabına piyasanın 10.000 aşağısına versin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)