User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Çok az kaporta hasarlı araçlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızım ınsamız ucuz kelepır malı cok sever ve altındanda enınde sonunda bısey cıkar. adamlar kerizmi pıyasının 5-6 bın altına araba verıo. hasarlar zaten cok ufak tefek 300-500 lıralara halledılır. dogru durust toplanırsa zaten pıyasa fıyatınada satarlar. vardır bu ıste bı bokluk sakın aldanmasın kımse
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf e 34 yazmıs
    Piyasasına 48 demiş
    Hasar 1000 lira demiş
    Burda bi yanlışlık var ama
    Everyday I ** çapuling...

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu adamlar mıdır bilmemde, internette ara sıra denk geliyor,
    nedense hep bin liraya araba toplanacak şekilde oluyor,
    adama demezler mi, 1000liraya toplanıyorsa sen neden toplamadın

kaldı ki pert oğlu pertleri çiçek gibi toplatıp, değişensiz, 2 parça boyalı vs.. diye satanda bu tarz işleri yapan kişiler

GRKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten bilinçli adamların aldığını düşünmüyorum bu araçları.fiyatın rehavetine kapılıp bi anda saldırılıyor araçlara.zaten üstteki postta mechanicte söylemiş
    durumu.

edit: bir de şöyle düşün adam o nokta hasarı yaptırıp daha yüksek bi fiyatada satabilir neden piyasanın çok çok altına satsın?
    ve senın benm yaptrcamız mal edıcemz rakamlardan daha assa mal edrk satabılırler ama yapmıyorlar ....

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu firmanın araba satışını bilemem ama cam filmi ve diğer temizlik konularında yaptığı işin arkasında durmaması konusunda bir çok konu ve şikayet var ve mantıklı düşündüğüm zaman benim elime bu fiyatlarda bahsettiği kadar masum hasarlı araçlar geçse yaptırıp daha pahalıya satar yada kendim binerim...

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende takıp edıyordum bu satıcıyı hatta gecen gun ne kdr ucuza satıyorsunuz dıe msj bıle attım dayanamyıp tum yazılanları okudum hepsı cok mantıklı bılıncsız kullanıcıya satılmak ıcın cok ıyı bır tezgah kurmuslar zaten adamlar öle bır cakalkı ayrı ayrı ılan vermıyrlar aynı ılana resım degıstrıp yazıları degıstrıp devam edıyrlr favorıler sureklı degısıyr cunku

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaninda kadininda vuruğu başa bela.uzak durmak lazim.

brsmustang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf e 34 yazmıs
    Piyasasına 48 demiş
    Hasar 1000 lira demiş
    Burda bi yanlışlık var ama
    aradaki fark bizim ettiğimiz kar inceden onu söylemek istemiş

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabalar 1000-2000 tl lik hasarından dolayı ucuz değil , eski tabirle pert kayıtlı olduğu için piyasanın altında satılıyor. az hasarlı satmalarıda onların satış stretijisi.

bir tanıdığım VW T6 aldı, satıcı eyüpte otopark içinde çekiyor bütün arabalarının fotolarını. Arabayı almamasını söyledik ama gidip aldı. Ona göre tampon , panel , 2 far , fanjur vs değişecekti ama öyle olmadı. araba 6 ayda zor toplandı. ön konsol dahil sökülüp elden geçti.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben burdaki araclara gidip baktim

Zaten konuda bazi arkadaslar ihale yolu ile aliyolar demis aynen dogrudur

Araclarin pert kaydi var , citir hasara kadar toplayip satiyorlar

Kisacasi goz boyuyorlar
    Livestrong

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu araçlar az hasarlı diye satılınca diğer yerleri incelenmiyor öylemi ? az hasarlı kısmınıda yapıp satsalar ne fark oluyor ,ben pek akıl sır erdiremesemde orda kaputunun ucu ezik aracı a'dan z'ye inceletir en son kaput ucuna bakar alırım..
    Az hasarlı kısmı tamir etseler, siz araca baksanız ve nokta hatasız arabayı bu fiyatlara koysalar alır mıydınız? Bence bu yüzden böyle yapıyorlar.

AimLeSs
    Misafir
    Güzel tezgah. Bizim millete de müstehak, alana hiç üzülmem. 3 lira ucuz oldu mu aklı çıkıyor milletin.

BuRaK_eFe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    final otomotivi bende takip ediyorum hasarları gerçekten çok az isterseler 1 gün bile sürmez o şekilde veriyolar ucuza ama var bu işte bi iş..
    #RenaultSport Clio-R

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde çıtır hasarlı arabayı kim niye satsın ki ? Yani ben kaza yapıyorum tamponum kırılıyor gidip onlara piyasasının altınamı veriyorum ? Yada adamlar madem cıtır hasarlı örneğin sadece tamponu değişmesi gerekiyor kendileri değiştirir daha fazla kar ile satarlar ama baya bi hikaye var adamlar ayda takip ettiğim kadarıyla 8-10 arabayı anında satıyor direl kapora alındı diye başlıkta atıp piyasayı kızgınlaştırıyor ? Peki arabayı alan adam servise oraya buraya götürmuyomu ? Hele bazılarında geçmişi tertemiz dıyor , eğer böyleyse muhakkak çıkar geçmişi ne kadar toplansada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı furkane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde çıtır hasarlı arabayı kim niye satsın ki ? Yani ben kaza yapıyorum tamponum kırılıyor gidip onlara piyasasının altınamı veriyorum ? Yada adamlar madem cıtır hasarlı örneğin sadece tamponu değişmesi gerekiyor kendileri değiştirir daha fazla kar ile satarlar ama baya bi hikaye var adamlar ayda takip ettiğim kadarıyla 8-10 arabayı anında satıyor direl kapora alındı diye başlıkta atıp piyasayı kızgınlaştırıyor ? Peki arabayı alan adam servise oraya buraya götürmuyomu ? Hele bazılarında geçmişi tertemiz dıyor , eğer böyleyse muhakkak çıkar geçmişi ne kadar toplansada
    Çıtır derken o kadar değil tampon'la araç hasarlımı olur 2-3 parça boyanacak olan parça değişimi olmadan yapılan araçlar çıtır hasarlıdır. bazıları çok hassas aracında 1 parça boya olduğu an satıyor kaskosu olanlar zaten pert olursa paralarını alıyorlar aracı sigorta şirketiyle satılıyor o zaman pert oluyor tramerinde herşeyi çıkıyor kaçışı yok yok aracında kasko yok adam kaza yapıyor daha öncedende hasar kaydı yok ***** sitelere ekliyor aracını hasarlı şekilde satıyor alan güzel yaptırıp önden yemiş arabaya doğal olarak saksı düştü taş düştü taş izinden dolayı boyandı yüzeysle diyebiliyor

furkane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıtır derken o kadar değil tampon'la araç hasarlımı olur 2-3 parça boyanacak olan parça değişimi olmadan yapılan araçlar çıtır hasarlıdır. bazıları çok hassas aracında 1 parça boya olduğu an satıyor kaskosu olanlar zaten pert olursa paralarını alıyorlar aracı sigorta şirketiyle satılıyor o zaman pert oluyor tramerinde herşeyi çıkıyor kaçışı yok yok aracında kasko yok adam kaza yapıyor daha öncedende hasar kaydı yok ***** sitelere ekliyor aracını hasarlı şekilde satıyor alan güzel yaptırıp önden yemiş arabaya doğal olarak saksı düştü taş düştü taş izinden dolayı boyandı yüzeysle diyebiliyor
    Bencede olmuyor ama o firmaya göre oluyor tampon kırık - far çatlamış - davlumbaz cıtırdan sürtülmüş direk bu tarz kazalar var çoğunda , yada kaputun ucu el kadar bükülmüş

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sag çamurluk tampon hafif içeri girmiş High passsat dsg 30 bin satıldı :=) vardır illaki bişe bu firmada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kimseye babasının hayrına piyasadan 5.000tl aşagıya araba satmaz

illaki bi üçkağıt vardır işin içinde araca talip olan kişi ekspertiz yaptırıp öyle almalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    78000 liraya pert aracimi sattim 15 gün sonra sitede ilan açıldı 114000 lira diye.
    Araç sıkıştırmasi sonucu kaldirima vurmuştur.
    Araçta kolumanin çıkardığı masraf 90bin liraydi.
    Kanmamak lazım.
    Remapped by ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)