Az önce mesaj geldi telefonuma sanırım FULL le birliştiler
bugün ataşehirde açılış var ve 3 gün boyunca tüm ürünler rafineri fiyatından mış
Az önce mesaj geldi telefonuma sanırım FULL le birliştiler
bugün ataşehirde açılış var ve 3 gün boyunca tüm ürünler rafineri fiyatından mış
O kuyruğa girilmez be abi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
evet full kapandı lukoil oldu heryer. burdaki fullde lukoil olmuş. bişiler oldu yani.
ama lukoil kaliteli firmadır. ben geçmişte hiç sorun yaşamadım lukoilde. sadece diğerleri kadar pahalı diye almıyordum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
biliyorum made in raşailerde akaryakıt alana raşaaa hediye kampanyası olur mu ki?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Roll ler baslasinAtasehir lukoil
![]()
Gümrüğün oradaki full'den indirim dönemi 1-2 kez doldurdum, kesinlikle az km yaptım, lukoil biraz daha güven verir gibi oldu 2 araba doldursam 100tl'ye yakın kar sağlıyor, bugün deneyen avans sıkıntısı yaşayan olmazsa yrn gece doldururum.
Edit: bide biri kıllık yapıp şu küçük tüplere doldurup litre testi yaptırsın, her istasyon mecbur yapmak zorunda diye biliyorum.
Kar edelim derken hava filan basıp bide kötü benzin kaçmasın![]()
bu yer tam olarak nerede acaba?
97 si var mı lukoil in
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
97sini aldım, kısa menzil de yapmamıştım. Sanki biraz avans sorunu yaşadım gibi geliyor ama o2 sıkıntım var ondan olması muhtemel. Bugün benzin alayım bari. Bu arada ne kadarmış litre fiyatı![]()
.
rafineri fiyatından olacaksa 2.5 tl falan olması lazım![]()
Yahu günde kaç tane mesaj atıyorlar belli değil, iyi ki bi full'e numaramızı vermiştik.Vodafone bu kadar mesaj atmıyor.
Ben full varken gazı oradan alıyordum. Gaz enjektörlerimi 40.000 km erken değiştirmek zorunda kaldım. Bilmiyorum ordan mı başka sebepten midir ama tövbeliyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)