2.5TL'den sattırmazlar o adama zaten ama net fiyat bellimi acaba %15 indirim için Ataşehirde gidilmezki![]()
2.5TL'den sattırmazlar o adama zaten ama net fiyat bellimi acaba %15 indirim için Ataşehirde gidilmezki![]()
Bu sabah mesaj atmışlar, pazar gecesine kadar ataşehir acilisina ozel %15 degil, rafineri fiyatinaymis. Galiba 2.5 tl dogru![]()
dün gece ataşehirden aldım litresi 4,5 küsur TL ye
rafineri fiyatı gerçekse şimdi bayrampaşadan çıkıp gidip doldurup geri gelebilirimmümkün değil bence 2.5
sektörüm icabı biliyorum lukoıl köklü ve sağlam firmadır, Finike de bayılık alamamıştım. tekirdag da petline ile anlaşma yaparken 3 hafta önce dizel rafineli fiyatı 3.17 filandı... 2gece önce zam geldiğini biliyorum... fuller lukoıl olacaktı ama bi anlaşmazsızlık vardı bunca zaman fuller o yüzden boş kalmıştı demek sorun çözülmüş.
PowerTune
bursa inegöl yakınlarında dün gaz aldım balıkesire giderken kesinlilkle LPG sini tavsiye etmiyorum araba çekmiyordu bilginiz olsn.
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
2 kere aldım gümrük karşısından. az km yapma gibi bir durum yok dizelde.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Rafineri cikisi su an max 1.90 olmasi lazim yakin zamanda baktigimda dizel 1.87 benzin 1.84 ten satiliodu
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Aynı muhabbeti bana dolapdere istasyonunda yapmaya çalıştı biri, Abi rafineri fiyatından doldursana depoyu diye, dedim sen rafineri çıkış fiyatını biliyormusun yok dedi, size rafineri fiyatı bu diye geçiriyorlar haberin olsun dedim![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Aytemiz'in Kozyatagi yanyoldaki 2 subesinde de Sali ve Cumartesi gunleri LPG 2.38 oluyor, halk gunu olarak secmisler, haberiniz olsunNormalde de 2.50 zaten, Shell'de 2.56. Eskiden fark 10-12 kurus olurdu artik yapmiyorlar dolar ucunca.
Kac haftadir hic denk getiremedim, ona yanarim
Bu arada ne zaman gidip Opet, BP, Shell alsam araba daha az km gidiyor. Shell'in kendi istasyonu diye Anadolu Hisari'ndaki istasyonu deniyorum arada bir, Aytemiz ile 200 km giden gaz (30 litre), diger istasyonlarda 160-170 gidiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)