imkan yok 2.5 tl olsun . en baba 4 tl yapabilirler benzini o da zaten % 20 indirim e tekabül eder.
imkan yok 2.5 tl olsun . en baba 4 tl yapabilirler benzini o da zaten % 20 indirim e tekabül eder.
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
fiyat ne? 19 litre damacanalarla gidek, bide atasehirde nerde?
Ataşehir anadolu yakasında Maltepe - Kadıköy arasında bir semt çeşit çeşit sitelerin ve residence'ların inşaa edildiği bir mekan
rafineri fiyatı gerçekten 2.50 ise 80 litre depo boş gidip doldururum köküne kadar
Lpg nin litresi 2,60 lira iken benzini 2,5 liraya sattırmazlar adama![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
böyle bir bilgi var.arkadaşlar sabah radyoda duydum, açılışa özel 3 gün boyunca rafineri çıkış fiyatına vereceklermiş akaryakıtı,
yer lukoil ataşehir olarak söyledi,
ayrıca;
LUKOIL ve YapıKredi Bankası iş birliğiyle gerçekleşen Yaz Kampanyası kapsamında 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında en az 3 defa 75 tl’lik akaryakıt ve otogaz (Akpetgaz) alışverişi yapan tüm Worldcard sahipleri 01-09 Ekim tarihlerinde akaryakıt ve/veya otogaz alışverişi yaptığı durumda 30 TL ‘lik ekstresine indirim kazanıyor.
birleştirilebilir.
not : şimdi arayıp öğrendim, bugün saat 12:00 gibi başlayıp , pazar gecesi 24'e kadar devam edecekmiş. benzin için 4.40TL dedi,
alt limit uygulamayacaklarmış, world kampanyasıyla 3 gün 75x3 ile birleştirilirse %15 de oradan gelir.
çok sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
uzak olmasa giderdim işin kotu yanı picantonun depo çok kuçuk stokta yapılamıyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)