User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
102 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Twingo hakkında bilgi.

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Twingo hakkında bilgi.

Arkadaşlar merhaba.

Eve 2. araç olarak şu twingolardan almak istiyorum, klimalı ve üstü açılan modeli olması şart.

Sahibinden e bakıyorum hem üstü açılan hem de klimalı modelleri mevcut. (ben ikisi aynı modelde yok sanıyordum). Ayrıca elinde olan varsa ulaşırsa sevinirim.

Sormak istediklerim.

-Keyifli araba diyorlar, çok sorun çıkarmaz tek kronik sorunu benzin pompası diyorlar, var mı bilen eden acaba sorunları konusunda ?

-Tercihim tüplü olmaması, benzinlileri 30 kuruşu geçiyor mu şehir içinde, yada lpg verimli oluyor mu bunlarda ?

-Haftada 100 km anca kullanılacak araç, alırken motor durumunda dikkat etmem gerekn bişi var mı, yani km xxxx i geçmiş twi alınmaz diye bir kaide var mı ?

-Hepsi dijital km saatli mi ? Wind, easy gibi modelleri var, acaba hangisi en tutulanı ve dolusu.

-Kiminde elektrkli direksiyon kiminde hidrolik yazıyor, acaba hepsi elektrikli mi yoksa değişiyor mu direksiyon modele göre ?

- Ve aklıma gelmeyen genel olarak almadan önce ve aldıktan sonra bilinmesi gereken şeyler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Şimididen teşekkürler.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Hor kullanılmamışı sorun çıkartmaz, benim gördüğüm tek sıkıntı yazları klima açıkken rampalı yollarda biraz hararet yapıyor. asıl kronik sıkıntısı merkezi kilittir bir de alırken klimasını kontrol edin mutlaka.

-Ortalama 30 kuruş yakar.

-Evet, hepsi dijital saatli.

Twingo fan club'tan bir üye twiputer adlı bir gösterge yapmıştı twingolar için, eğer twingo alırsanız mutlaka almanızı tavsiye ederim,harika bir cihazdır. eliniz ayağınız olur.

twiputer (trip computer) - YouTube

https://www.facebook.com/permalink.p...21985101157318

-makyajlı kasalar elektrikli direksiyon bildiğim kadarıyla.

twingo efsane bir arabadır. dışarıdan gören ufacık araba bu der, bindiğinde afallar içindeki genişliği gördüğünde, yayla gibi arabadır benim en sevdiğim özelliklerinden biri de arka koltukları kızaklıdır. bagaj lazım olmadığında sürün geriye arkadakiler çift kale maç yapsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler söylediklerin için.

Bakıyorum şuan da 99 ve üzeri modellerinin göğüs torpido biraz değişik.

Direksiyon da farklı biraz galiba farkları onlar, 99 altını almayı düşünmüyorum bu farklar yüzünden.

He birde 200 binden sonra yağ yakıyor diyorlar fakat sitedeki arabaların hepsi 200 bine yaklaşmış yada üstünde, arıyorum kesinlikle yağ yakma yok diyorlar.
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

Ayrıca şu aracda dediğin şeyden var fakat görüntüsü senin attığın videoya göre biraz daha farklı.
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97 yılında sıfır aldık, halen bizde araç.

Açılır tavan olanlarda tavandan su alma gibi bir sıkıntı olabiliyor. Torpidosu değişik olanlar, yani kapalı olanlar klimalı modeller.

Ciddi bir sıkıntı çıkarmadı bize, canını alarak kullanmamıza halen sorunsuz kullanıyoruz. 260.000 civarında olması gerekiyor bizimkinin. Kışın elektrikli gösterge donduğu için soğuk günlerde gösterge çalışmıyor, kilometre de yazmıyor haliyle O yüzden net olarak bilmiyorum kilometreyi.

Benzinde 30 kuruş yakıyor bizimki bakımsız olmasına rağmen, LPGli ve bakımlısı koklar.

Şimdi aklıma geldi, kronik sorunu benzin şamandırasıdır. Asla doğru göstermez yakıtı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    97 yılında sıfır aldık, halen bizde araç.

Açılır tavan olanlarda tavandan su alma gibi bir sıkıntı olabiliyor. Torpidosu değişik olanlar, yani kapalı olanlar klimalı modeller.

Ciddi bir sıkıntı çıkarmadı bize, canını alarak kullanmamıza halen sorunsuz kullanıyoruz. 260.000 civarında olması gerekiyor bizimkinin. Kışın elektrikli gösterge donduğu için soğuk günlerde gösterge çalışmıyor, kilometre de yazmıyor haliyle O yüzden net olarak bilmiyorum kilometreyi.

Benzinde 30 kuruş yakıyor bizimki bakımsız olmasına rağmen, LPGli ve bakımlısı koklar.

Şimdi aklıma geldi, kronik sorunu benzin şamandırasıdır. Asla doğru göstermez yakıtı.
    Üstad sizin ki eski tip torpidolu modelden anladığım kadarıyla, çok fark var mı o içi makyajllı olan 99 ve üstüyle ?
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayağı fark var. Makyajlılarda iç mekan butonları renkli. Çift airbag var. Direksiyon değişik. Son kasalarda torpido kısmında plastik çıkıntı var, ara kasalarda fileli bi bölüm var orada.
    Ayrıca ortadaki gösterge paneli de makyajlı kasalarda değişik.

Bu arada alacağınız arabanın iç mekan aksesuar ve tuşlarında eksik olmamasına dikkat edin. Bulunmuyor ve çok pahalı. Klima paneli tuşları kırıldığı için bayağı aramıştım, panele serviste 800 TL istemişlerdi. Aynı sorunu yaşayan birinin eski arçelik fırının tuşlarını oraya uydurduğunu görmüştüm

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çift airbag, torpido ve bardaklık var ekstra olarak 99 üstünde, teypleri de farklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    twingo favorim ya tam yazlık araba,10 binim olsa bir dakika düşünmezdim alırdım.beyaz yada kırmızı üstü açılanından.on numara.
    almaya giderken bidonla gitsek olur mu tenteyi kontrol etmek için su geçiriyor mu diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yağmur yağarken vs kaçırmıyor o açıdan sıkıntısı yok. Basınçlı yıkamayla özellikle aracın tentesinin ön köşelerine tutulduğunda oradan su kaçırma yapabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayağı fark var. Makyajlılarda iç mekan butonları renkli. Çift airbag var. Direksiyon değişik. Son kasalarda torpido kısmında plastik çıkıntı var, ara kasalarda fileli bi bölüm var orada.
    Ayrıca ortadaki gösterge paneli de makyajlı kasalarda değişik.

Bu arada alacağınız arabanın iç mekan aksesuar ve tuşlarında eksik olmamasına dikkat edin. Bulunmuyor ve çok pahalı. Klima paneli tuşları kırıldığı için bayağı aramıştım, panele serviste 800 TL istemişlerdi. Aynı sorunu yaşayan birinin eski arçelik fırının tuşlarını oraya uydurduğunu görmüştüm
    Bu sebebten makyajlı tercih sebebim benimde, anladığım kadarıyla sizde öyle öneriyorsunuz.

Alıntı Akın Sarıkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çift airbag, torpido ve bardaklık var ekstra olarak 99 üstünde, teypleri de farklı.

Teyp zaten baktığım arabalarda hep değiştirlmiş, o sorun değil ama çift airbag önemli tabi, bir de torpido daha hoş duruyor makyajlılarda.

Max 12 13 lere bkadar bakıyorum ciddi ciddi koydum kafaya.
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Twingoyla istanbula gittim geldim gerçekten harika bi araba arabanin tipi biraz itici ve küçük gibi geliyor ama iç hacım olarak ferah az yakıyor güzel yani tavsiye ederim
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyajlı kasa tabi ki daha iyidir. Makyajlı kasanın tek sıkıntısı renk konusu. Normal bi renk bulmak zordur Turuncu, su yeşili, anason sarısı vs gibi fantastik renklerinden oldukça fazla var. Zevk meselesi tabi, Twingo gibi bi arabada çok da fark etmez bence renk

Aklıma gelen bi özellik daha, frenleri efsane kötüdür Çok dikkatli kullanmak lazım o yüzden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He birde 200 bini geçtikten sonra yağ yakar diye okudum bikaç yerde, acaba sizinkinde yağ yakma var mıdır şuan yada böyle bişi şehir efsanesi olabilir mi ?
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makyajlı kasa tabi ki daha iyidir. Makyajlı kasanın tek sıkıntısı renk konusu. Normal bi renk bulmak zordur Turuncu, su yeşili, anason sarısı vs gibi fantastik renklerinden oldukça fazla var. Zevk meselesi tabi, Twingo gibi bi arabada çok da fark etmez bence renk

Aklıma gelen bi özellik daha, frenleri efsane kötüdür Çok dikkatli kullanmak lazım o yüzden.
    Renk konusunda zaten cırt yeşil, sarı yada kırmızı isityorum yani sorun yok

Biraz projelik bişi düşünüyorum aslında 2. hatta 3. araç olacağı içinde evde.
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He birde 200 bini geçtikten sonra yağ yakar diye okudum bikaç yerde, acaba sizinkinde yağ yakma var mıdır şuan yada böyle bişi şehir efsanesi olabilir mi ?
    Bizim araba Bodrumda, halamda duruyor ve kendisi arabadan anlamadığı için ne zaman ben araba başına gidersem ya da Ankara'ya getirirsem o zaman bakım yapılıyor. Yani 30-40000 kmde bir bakım anca görüyor araba. Daha bizimki yatak sarmadıysa bi sıkıntısı yoktur

Yağını suyunu sürekli kontrol etme şansım olmadığı için yakıyor ya da yakmıyor diyemiyorum. Ama ciddi yağ yakma sorunu olsa bizim arabayı çoktan gömerdik.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim araba Bodrumda, halamda duruyor ve kendisi arabadan anlamadığı için ne zaman ben araba başına gidersem ya da Ankara'ya getirirsem o zaman bakım yapılıyor. Yani 30-40000 kmde bir bakım anca görüyor araba. Daha bizimki yatak sarmadıysa bi sıkıntısı yoktur

Yağını suyunu sürekli kontrol etme şansım olmadığı için yakıyor ya da yakmıyor diyemiyorum. Ama ciddi yağ yakma sorunu olsa bizim arabayı çoktan gömerdik.
    Şunun bi fotoğrafını at da onu alayım olmadı
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    97den beri bizde, olur da pert olursa ancak öyle gider o Ailenin bi parçası oldu resmen

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarıyla km lerini düşüremiyorlar bunların, o yüzden sahibindendekilerin km si yüksek

Bende düşünüyorum bunlardan zevkliler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)