Aynen ekonomik ufak ama içi geniş.
Tabiki arkadaşların dediği gibi yol tutuş ve frenlere bana görede zayıf. Hoş ben genelde sakin kullanırım. 2 kere filan önümdeki trafik aniden durdu ben araba durmayacak sandım![]()
Aynen ekonomik ufak ama içi geniş.
Tabiki arkadaşların dediği gibi yol tutuş ve frenlere bana görede zayıf. Hoş ben genelde sakin kullanırım. 2 kere filan önümdeki trafik aniden durdu ben araba durmayacak sandım![]()
almışken temiz ve 99 üstü almak lazım
ben 4 sene 7bine almıştım piyasa her arabada oldugu gibi bunda da uçmuş
Ragtoplu kullananlara sorularim olacak benim de.
Su sizdirma isini gectik de kışın aracin ustune kar birikmesi bir sorun yaratiyor mu?
Tavan kapaliyken 100 km gibi hizlarda ruzgar aliyor mu?
Kisin iceriyi isitmasi zor oluyor mu?
Yagmur yagarken icerde asiri ses oluyor mu?
Resimlerden gözüktüğü üzere en sorun yaşamadım. Ama 2 gün tutmuyordum ne olur ne olmaz diye çünkü devaml -5-10 lardaydık sıcaklık olarak
Afyonda ben sorun yaşamadım ısıtmayla alakalı. Tabiki bir lada değil![]()
Benim tavan açıkken bile güzel havada 100 Km hızlarda öyle aşırı ses gelmiyordu. Hatta cam yerine devamlı tavanı açarım. 80-90 da bile bazen rüzgar girmediği olurdu.
Ben sesten hiç rahatsız olmadım diyebilirim. hatta az önce aracı yıkattım öyle aşırı ses yok.
TAbiki ragtop olmayan araçlara göre dış sesleri daha fazla alabiliyorsun. Mesela aracub tavanının üzerindeki mesafelerden gelen sesleri daha net duyuyorsun
![]()
Zorlanmazsa fazla arıza çıkartıcak bir araç değil ben 11.000 TL ye aldım 3.000 masraf yaptım motor yürüyen sıkıntısız sadece kapı menteşeleri ve şanzuman kulakçığı değişecek 350 maksimum 400 lira masraf var 10.000 liraya satıyorum adam arıyor diyor hmm araba masraflıymış tamam o zamanişte bu adama daha sonra motoru şanzumanı bitik arabayı iteleyecekler bana iteledikleri gibi haberi yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)