106 gtı da carbon clean yaptıran varmı acaba ıyı kotu goruslerınızı belırtırsenız sevınırım
106 gtı da carbon clean yaptıran varmı acaba ıyı kotu goruslerınızı belırtırsenız sevınırım
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Ben yaptirmistim .. Bir kac kisi " hic girme o ise , enjektorleri soktur temizlettir "dedi , kimisi ise " faydasini gorursun " ..
Sonrasinda gercekten farkedilir bir fark cikti ortaya . 50 TL'ye arac 45 dakika calistirilarak ve ozel katki maddesi & benzin karisimiyla guzel bir sonuc cikti ortaya ..
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Carbon clean genel anlamda kurum vs.. gibi temizleme amaçlı yapılır hiç yapılmamışsa kötü olmaz.
Enjektör sökülüp temizlenmesi ve ucundaki filtrelerin değişmesi ise tamamen enjektörlerin düzenli eşit bir biçimde sorunsuz işemesi anlamına gelir.
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
bunu gsi için de konuşmuştuk. karbonu araç sıfır km den itibaren düzenli olarak yaptırırsan faydasını görürsün. eğer 100000 aşmış arabaya ilk kez karbon yaparsan sadece zarar görürsün....
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
benimde merak ettigim bir konu bu carbon clean gercekten yararlimi mi yoksa zararlimi
!! Yngwie J. Malmsteen !!
bu tur muhabbetler de 10 tane adam gelir 10'u da farkli bir noktaya deginir.Cok kil kuyruk bir durum .. Tipki kimisinin PT 52 tak yay sapkasiz 15000 sonra kirarsin der , cok serttir vs .Kimiside ben 40000 kullandim birsey olmadi .. Kimisi der PT 51 cok gereksiz bir engantrik kimisi der harika ve tehlikesiz. Vs vs vs .
Women are like Buddhist , They're worship ox.
MagicPerformance
bnde sımdıye kadar enjektor temızletmedım temızlendımı bılmıyorum hadı temızlenmedı dıye dusunelım sokulup...bende clean yaptırırsam banadamı zararmı mehmet gazıhanın bu konuya el atması lazım![]()
bence sıfırdan ıtıbaren mantıklı maslakta ben yıllar once ustaya sormustum ben yaptırmadan once 100 bın ustu araclara tavsıye etmıyorlar ama hıc bır zararıda yok yapılmasında...
motorda birikmiş kurumları temizlediği için yüksek kmlerdeki araçlarda yağ yakma sıkıntısı olabiliyor.
100 bini geçmiş ise yaptırılması neden zararlı oturan kurum dısarı atılınca neden zararlı oluyor :S ?
aşınma sonrasında kurum tarafından doldurulan yerlerdeki bu kurumları temizlersen ne olur?
oralardan motor yağı sızar.yağ yakarsın.
en basit tanımı.
MagicPerformance
enjektör temizletmek daha mantıklı tabi oda eğer işeme yapıyorsa bunlar boşa para harcamaktan başka bir şey değil
en temizi bir kere nos basmak 50 lik jetle tertemiz yapar zaten
![]()
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.