arabam muayene için hazırlanmış salih abi oem sonsusturucu takmış, muayeneden çıktı araç , şimdi 51lik boru sistemi hazır, orta susturucusu var , şimdi o son susturucuyu çıkarıp yerine hem performansı kesmeyecek, hemde ses verecek bişey istiyorum, ama istediğim sesi bi türlü duyamadım, bi egsoz arıyorum her kafadan ayrı bi yorum geliyor o egsoza, şimdi
4-2-1 headers+51lik düz ara boru +orta susturucu+ hangi egsoz olmalı ,
istediğim ses ise şu videodaki gibi
http://www.facebook.com/egcivic#!/vi...v=211926874761
tabi bu egsozu almam şart değil, bütçem de fazla yok, ucuz fiyatlı birsürü egsoz çeşidi var ama seslerini ve benim sistemime koyunca çıkarabilecekleri sesleri bilmediğim için çok arada kaldım, hem çıkışı da soba borusu gibi olmasın istiyorum çünkü polis kafayı büyük gördümü kesiyor cezayı, ses çıkarmasa bile.. ufak çıkışlı, yırtıcı sesi olan bi egsoz modeli markası önerebilirseniz sevinirim, orta susturucuyu çıkarmayı düşünmyorum çok fazla ses çıkarıp ne milleti rahatsız etsin ne polisi uyandırsın , 3000 devirden sonra falan yırtıcı ses çıktımı, gazı bırakıncada videodaki gibi zırıldadımı bana yetiyor zaten filtre sesimde yeterince iyi, önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...