yeni mesajlar bende calisiyor, sizde verdigi hata nedir?
yeni mesajlara basınca direk genel forum sayfasına atıyor. Telefonla girince yeni mesajları alt alta gösteriyor ama bilgisayarda ne alakaysa direk 404 Not Found a gidiyorumç
74 model sehpa...
Yeni mesajlar bende sıkıntısız çalışıyor.
Mobil girince sıkıntılı bazen hata veriyor yada 2-3 kere basmadan link açılmıyor.
Ayrıca siteye ilk girişte biraz uzunca bekletiyor. Açıldıktan sonra sıkıntı yok ama.
Mobilde biraz geç açılıyor site. birde birinin profiline girip açtığı konular veya bütün mesajlar kısmına tıkladığımda hata veriyor.
Bende de birkaç gündür mobilde çok geç açılıyor site.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Site feci yavas ve garip, telden cok uzun suredir duzgun girmiyor. Yeni mesajlar beklesende acilmiyo once ustteki logoya basip ana sayfa yapiyorum sonra basinca aciliyo felan cok keyifsiz oldu
Facebook için zenmate açıyorum, siteye girmiyor. Zenmate kapatıyorum siteye giriyor......
Okumadan imzalamam.....
Mobilde "YENİLER" butonuna basınca "ARA" butonuna basmış gibi arama kısmı çıkıyor
arama yaptığımda konular listeleniyor konuya tıkladığımda aranan kelimenin geçtiği sayfa değil ilk sayfa açılıyor. bir de aramayı sıralarken konudaki son mesajın tarihine göre sıralıyor, aranan kelimenin geçtiğe tarihe göre değil.
tam olarak acaiplik değil ama, profil sayfasında varsa üyenin aracının konusunun linki olsa iyi olurdu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)