Konu içindeki başlıklar ingilizce gözüküyor bende..
Kendi açtığım konulara bakmak istediğimde
Fatal error: Call to a member function allow_icons() on a non-object in /home/techturk/public_html/forum/vb/legacy/thread.php on line 225
uyarısı veriyor
biraz mesajımızı alıntılayınca vb.durumlarda bildirim gelse güzel olur.
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
ılan actım 2 kere ıkısınde de sılındı.. mesaj attım yonetıcılere donen kımse olmadı ?
Some Body Stop Me !
yeni mesajları görüntüle dediğimde 24 saat içerisinde mesaj bulunmamaktadır diye birşey çıkıyor. bu sorun sadece bende mi var ?
Aynı sorunu bende gördüm , numarayı aratınca 900 kü hattın günceli hali olduğu çıkıyor. Site de virüs olabilir. Wifi de oluyor ama sadece . 3g , 4g de yok. Resimde eklerim.
aynen ios. iphoneda wifi ye bağlı iken geliyor. maxthon tarayıcı ile her zaman çıkıyor . safari le ara sıra.
![]()
Yahu bu sorunu sadece ben yaşıyorum zannediyordum.
Android 5.1.1
Note 4.
Techturkey.com dahil olmak üzere, foruma girdiğimde hangi linke basarsam basayım, dial ekranında 002378000180 beliriveriyor.
Sadece geri tuşunda bunu yaşamıyorum, o kadar.
ilk yaşadıgımda aha telefon bozuldu dedim, bi de yeni aldım sürekli korkuyorum bozulcak mı düşcek mi vs diye nasıl korktum![]()
wireless degil de normal mobil veriden girince bende çıkmıyor ve sadece ana sayfaya girince çıkıyor, diger bolumlere tıklayınca normal devam ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)