User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: e46 3.30ci Sorgu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EdgeVII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin olun gençler arkadaşlarınızın araçlarını burda reklamlıyorsunuz eyvallahta,sakin )
    araç sahibinide tanımam aracıda tanımam..genel olarak söledim..
    bmw de yuksek km alıp satma tecrübem çok olduda ondan söyledim.
    Only Flying is Better...

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serqan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunları bılıyorum + olarak far açma kapama dugmesıne kaydeder. bende takometre harıcınde dıger yerlerdekı orjınal km yı gosteren cıhazların sadece yetkılıde oldugunu blıorum.
    cem bozbeyin dediği gibi anahtar ve takometreye kayıt yapar e 46 larda,far açma kapamada km kaydı diye bir şey yok,diffransiyel üzerindeki okuyucu die bahsettiği ise bir km sensörüdür,beyine beyinde ordan takometreye bilgi gönderir.Asıl olan anahtar ve beyindir yani bmw e46da.Beyinden bir km değişikliği yaptığınız zaman otomatikman diff üzerindeki okuyucuyu da değiştirmiş olursunuz,yani siz beyinden km yi düşürdüğünüz zaman sensörde eski km bilgisi kalmaz,anahtar üzerindeki okuma işlemleri ve değişiklik işlemleride şu anda sanayide bazı bmw özel servisleri tarafından yapılabilmekte. Bunun için yetkiliye gitmenize gerek yok.

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EdgeVII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin olun gençler arkadaşlarınızın araçlarını burda reklamlıyorsunuz eyvallahta,sakin )
    Sen bi haddini bil öyle yaz gençler mençler hayırdır? Herkes sakinde senin yazıların cins.
    Kimin ne için reklama ihtiyacı var? 2001 model 330'un reklamınımı yapıcaz sana burda?
    İnsanlık yaramıyo heralde , koyduğun arabayıda biliyoruz kendi arabamızıda.
    Neyse cevap yazma bende yazmak durumunda kalmiyim, rast gelsin.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o 330 un sahibini tanımam ama meba nın referansları kuvvetli.. ben şimşek bmwye gidiyorum ama bişey olsa bıraksam mebaya geçerim hatta bişey olmadan da geçebilirim fiyatlarını karşılaştırarak yani 160.000km bana da erken geldi bmw için ama meba yaptıysa motoru ben tercih edebilirdim bu aracı düşündüğüm kombinasyonda olsa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o 330 un sahibini tanımam ama meba nın referansları kuvvetli.. ben şimşek bmwye gidiyorum ama bişey olsa bıraksam mebaya geçerim hatta bişey olmadan da geçebilirim fiyatlarını karşılaştırarak yani 160.000km bana da erken geldi bmw için ama meba yaptıysa motoru ben tercih edebilirdim bu aracı düşündüğüm kombinasyonda olsa..
    temiz bakımlı bmw için 160 bin falan hiç bi şey,dodo nun ilana dikkatli bakmamıştım,ilanı veren arkadaşıda dodo'yuda tanımam ama eğer o motor meba metin abide rektefiye gördüyse gözümü kapatır alırım.birde diğer ilandaki araba için pek hayırlı değil diyorum,istersen yinede bak

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba önceki sahibinde uzun süre yağ, yağ filtresi değiştirilmeden kullanılmış, bu motorada herşey yapılır bu yapılmaz, neticesinde herşey sıfırlandı..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba önceki sahibinde uzun süre yağ, yağ filtresi değiştirilmeden kullanılmış, bu motorada herşey yapılır bu yapılmaz, neticesinde herşey sıfırlandı..
    doğrudur .30'lar hiç gelmez yağ işine,zaten kaputu açıp bakarsanız eğer sökülmediyse fabrika sticker'ı var her 1000 km de bir yağ seviyesini kontrol edin die Metin abi yaptıysada temiz yapmıştır zaten,her türlü arkasında da durur arabanın.

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serqan23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunları bılıyorum + olarak far açma kapama dugmesıne kaydeder. bende takometre harıcınde dıger yerlerdekı orjınal km yı gosteren cıhazların sadece yetkılıde oldugunu blıorum.
    arkadasım bana önceki cevabınla bu mesajını bagdastıramadım gerekli donanımı olan her bmw servsi gercek km bilgisine ulasabilir bmw servisine aracın gidip gitmemesiyle alakası yok.

-ayrıca far acma kapama dugmesine kayıt komik bence biraz daha bmw bilgisi arastırması edinmeden bmw bakma simdilik.
    BOZBEY

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bısey ıspatlamaya gerek yok. kingsin.
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cembozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım bana önceki cevabınla bu mesajını bagdastıramadım gerekli donanımı olan her bmw servsi gercek km bilgisine ulasabilir bmw servisine aracın gidip gitmemesiyle alakası yok.

-ayrıca far acma kapama dugmesine kayıt komik bence biraz daha bmw bilgisi arastırması edinmeden bmw bakma simdilik.
    ankarada bi elektronikçi var mesela kANKAlar isim vermiyim de şimdi.. adamların düşürdüğü kilometreler kesinlike anlaşılmıyo.. biz saf mıyız madem bilgisayara bağlatmak mı zor geliyo da gerçek kilometreyi anlamak için koltuğuna direksyonuna bakıyoruz arabaların keşke dediğin gibi olsa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)