biz izmirliler 26 mayista gircekmisiz direksiyona
evet daha önce konu açmıştım .
şimdi akfamda yeni sorular oluştu ve buraya danışmak istedim.
24 kasım 1994 doğumluyum.
18 yaşına girmeden kursa gidebilirmiyim.
kursa gittikten sonra 12 aralıkta sınav var gözüküyor o sınava girebilirmiyim ?
12aralıkta yaşı doldurmuş oluyorum.
Mayıs 16 doğumlu olduğum için 30 hazirandaki sınava kayıt yaptıramadım.1 eylülde girecekmişim.Stajyer ehliyet söylentileri dolaşıyor.Stajyer ehliyet kanundan geçtimi?
12 aralıktaki sınava girebilirsin sanırım, ilk sayfada verdiğim bilgilere yada netten araştırma yaparak son kayıt tarihini görebilirsin arkadaşm.
Kursada erken kayıt yaptırabilirsin, hem taksit taksit ödemelerini rahat bi şekilde yaparsın. zaten eğitim filan 1 yada 2 kere oluyor normalde ders bile yapmıyorlar pek. Sen kitaba çalışıyorsun yada internetten çıkmış soruları çözüyorsun yeterli oluyor.
16 mayıs doğumlu isen, sürücü kursuna kayıt olabilirsin. çünkü 30 hazirandaki sınav için kayıtlar p.tesi gününe kadar uzatılmıştı diye biliyorum. Bir kaç sürücü kursuyla görüş derim. Stajyer ehliyet işi hikayeee, belki bi 10 - 20 yıl sonra gelir![]()
Emre Kalkan
allahtan çok oldu alalıda artık ehlıyet derdımız falan yok![]()
2 haziranda piste çıkacakmışız direksiyon dersine nasıl hareket edelim var mı tavsiyesi olan?![]()
Aracı stop ettirmeden kaldır, vitesi ikiye kalıp gazı ver devir 5k-6k arasındaki iken, direksiyon kır el frenine asıl ver yanı.. al 100 ü.
Zaten göstermelik olan birşey, rahat olup aracı stop ettirmemeye çalışın. Emniyet kemeri ve aynaları kontrol etmeyi unutmayın. Direksiyonu iki elle tutun
Emre Kalkan
aslında bende E yemi geçsem diye düsünüyorummda babam oğlum nabıcan elindeki ehliyet neyine yetmiyor tır şöferümü olucan boşa masraf para harcama diyor saten src yoksa e bi halta yaramıyor artık sanırım![]()
stajer ehliyeti hakkında bilgisi olan varmı ?
bi arkadaşım elini çabuk tut, hemen ehliyeti almasan bile kursunu tamamla dedi bana, bi süre içinde almazsam stajer ehliyeti diye bişey veriyolarmış 2 sene içinde yanımda ehliyeti olmayan biri ile trafiğe çıkamıyor ve şehir dışına çıkamıyormuşum vs.. nedir bu konu acaba
( 18 doldu o konuda sıkıntı yok )
ufak bi hort yapalım,
dosyam hazır saglık raporu kan grubu fln. bi emnıyet işlemleri kaldı. direk parayı yatırıp öyle mı randevu alayım napayım ılerleyıs nasıl oluyor. once parayı yatırıp sonra mı randevu alayım? para ziraata mı nereye
Yazılı sınavını kazandım ve bugünde direksiyon sınavına girdim acaba geri kalan işlemler kaç günde biter?
ulen bizde okuldan fırsat buldukda sonunda aralıkta sınava gırcez geçmezkı zaman aralık gelsın![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)