iyi aklıma geldi temizlik yapmam lazımdı bahane olurya bide ben kimseyi arayıp bulmuyorum tanıdığım ama eklemediğim kişiler var kusura bakmasınlar iş yüzünden facebookla uğraşamadığımdan
tanıdık ekleme taleplerini keisnlikle geri çevirmiyorum
![]()
iyi aklıma geldi temizlik yapmam lazımdı bahane olurya bide ben kimseyi arayıp bulmuyorum tanıdığım ama eklemediğim kişiler var kusura bakmasınlar iş yüzünden facebookla uğraşamadığımdan
tanıdık ekleme taleplerini keisnlikle geri çevirmiyorum
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
facebook alıntı: Korkarım bir gün kapı çalacak ve tanımadığım bir adam,'14 ortak arkadaşımız var içeri girebilir miyim' diyecek![]()
![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Facebook kullanmayanlardanım. +rep.![]()
enough ?
forumdan bende ekli sanrım 3 arkadaş var 3üylede yüz yüze tanısıyoruz. bide sıkıntılı dönemlerden önce eklediğim arkadaşlardan.
hatun kısmı sorun yaratmaya baslıyınca bende kimseyi eklememeye başldaım eklediğim adamın gbtsini verince sıkıldım işin aslı yok yere önemsiz bişeyi dert etmeye.
forumdan beni ekleyenler var sevdiğim insanlar ama inanın techte daha cok online şekildeyim bana faceden ulasmanız biraz zorkabul etmediklerimin bir kısmıne msjla zaten durumu bldirdim saolsnlar anlayışla karsıladılar. bilmeyip onay bekleyenlerde kusuruma bakmasın ekleyenler alakasız kişiler değil bende genelde form üstünde irtibatta oldugum arkadaşlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
www.honda-tech.com
![]()
Göki,ZD , Mustafa Muştu , Eray Yümsel vs.
Facebookta yanlış hatırlamıyorsam ben eklemiştim,körfez pistinde ayak üstü muhabbetimiz olduğu için,
Ve başım sıkıştığında araba ile ilgili kısımlarda yardımcı olabilirler diye ,
Şu başlık açıldıktan sonra sildim , ne yalan söyliyeyim muhabbet farklı yerlere kaymasın istedim.
Serdar TURGUT
kardeşim muhabbet o değil, insanlar ekliyor ama tanımıyorum hakkaten, büyük ihtimal siteden öle böle bi muhabbet etmişizdir ama nick olarak biliyorum isim soyad olarak bilmiyorum ki, yeminle inat ettim siliyorum halen 370 den 200 küsürlere düştüm tanımıyorum görmedim muhabbetim yok sitede de 2 muhabbet ettik diye face den neden eklenir anlamıyorum( genel konustum üstüne alınma)
Yok abi est.
Doğru , pistte ayak üstü muhabbet ettik , ne biliyim bende öyle dragger fotoğrafları falan paylaşınca , eklemiştim.
Geçen gün 'Oz'un yani Özgün abinin açtığı konuda da sanırım biraz ters düştük,Benim amacım orada sosyal mesaj vermek değildi ,
Yanlış anlaşıldıysam ve haddimi aşan muhabbet oldu ise affola kusura bakma.
Serdar TURGUT
Göki reyiz idolümsün ondan ekledim ben seni![]()
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
speedman rahat ol ben genel konustum o gecede, o gün ozgun telefondan darladı beni normalde boykot ediyodum girmiyorum lan siteye restini çektim15 dk içinde online olmazsan rengini pembe yaparım dedi mecbur kaldım
darked merak etme sende nasibini alabilirsin çok fena gaza geldim çatur çutur siliyorum herkesi
video mevzusu olmasa face i çoktan kapatırımda güzel videolar paylaşıyor insanlar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)