90 derece viraja 70 ile a3 giremiyor mito 80 ile giriyor yani,ve ilginç bir şekilde arkadan kayıyor ,önden degil ?Peki tamam.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Nedir fanatiklik arz eden ifadem ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
boost up ın bahsettigi araç benim direksiyonu vurarak girince aynen kafadan kaymıyor arkayı bırakıyor bugun otobandada boost up ile yaşadık aynı olayı henüz mitoda öyle birşey görmedim.
direksiyonu vurmaktan kastım direksiyonu normalden daha sert kırarak viraja girmek demek istemiştim
katılıyorum malesef a3 ün yol tutuşu öyle aman aman değil şahsen pek memnun degilim yay olmasına ragmen. Mito beni baya şaşırtmıştı ilk bindigimde yol tutuşu başarılı gayet![]()
A3 arkadan kopar ilk önce, ESP tutar o durumda da zaten. Direksiyon vurmak derken, sertçe dönülecek yöne çekmek anlamında kullanmış arkadaşlar hacım. Gaza oturmuş durumdayken bu hareketi yaparsan kafadan kayarsın, her önden çekişli araçta geçerli olan durum bu. Sabit yada gaza basmaz iken ise yada gaz dozajını azaltırsan arkayı bırakırsın. Mesela Mersin istikametinden Alanya'ya girerken çevreyolu ayrımı vardır ışıklar vardır, sağa doğru çevreyoluna ayrılır yol ayrıca hemen 150-200 m ilerisinde de ışıklar vardır tekrar. İşte o viraja ben 110 ile hem kafadan kayarak, hemde arkayı bırakacak şekilde girebiliyorum dediğim yöntem ileAnlatılmak istenen bu.
Çok uzun olarak test etme imkanı buldum Mito QV' yi. Bence şaşırılacak bir durum yok. Araç ciddi derecede yol tutuyor (sınıfına göre). DNA sistemi mükemmel işliyor. D' ye aldığınızda (dynamic) ciddi derecede birşeylerin değiştiğini hissediyorsunuz. Araçla olan iletişim gerçekten çok başarılı. Biraz zorladığınızda arkadan kopma eğilimi gösteriyor ama bunu sürpriz bir biçimde yapmıyor. Ne zaman kopacağını biliyorsunuz. Bunu anlamak için fazla kullanmanıza gerek yok virajda araç ile iletişimi rahatlıkla sağlayabiliyorsunuz. A3 ile kıyaslarsak bence QV çok daha başarılı viraj konusunda. Daha dinamik ve sportif pratikliği daha önde bir araç QV. Bu açıdan bana sorsalar virajda A3 ile kıyaslanmamalı bile derim. İki otomobili de severim Audi düşmanı veya Alfa Romeo fanatiği değilim keza zaten Mini ye biniyorumSadece kendi tecrübelerimi paylaştım. İyi forumlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)