doktor contayi yakmis sonunda..
Suan doktora ilk mudaheleyi yapiyorum,klavye ye yapismis bir sekilde bulduk ayirmak icin cerrahi müdahele gerekmekte kendisini hastaneye sevk ediyoruz![]()
doktor contayi yakmis sonunda..
Suan doktora ilk mudaheleyi yapiyorum,klavye ye yapismis bir sekilde bulduk ayirmak icin cerrahi müdahele gerekmekte kendisini hastaneye sevk ediyoruz![]()
ya ben bu görev yerlerini bulamiyorum görev yapmadan sürekli kessem lwl kassam öyle olmaz mi deli etti beni bu görev yerleri
öle de olur ama item ve para sıkıntısı yaşarsın
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Gencler yarına haazırmısınız ? Bu arada ınvıte, visper falan yollayamıyoruz trıal versyonda yarın ıcın ortak bı bulusma alanı konusup orta toplanalım farklı ırklar ıcın sıkıntı olabılır ama human ve elfler aynı yerde doguyor baska hangı ırk orda doguyor bılmıyorum yarın konusup aksam baslıyoruz saat 19-20 arası ıyıdır sanırım herkes ıcın![]()
bot varmı oyunda varsa hemen yarın başliyim![]()
bunada başlarsam sanırım Hayatı düzene sokmaya çalışma çabalarım yalan olacak en iyisi hiç bulaşmamak..![]()
Bende okul dönüşü meraktan bi bakiym dedim ilk defa oynadığım için garipsedim biraz bide nette o kadar çok terim dönüyorki hiç bişe anlamıyorumMage açtım 11 lvl oldum yeter bugünlük
![]()
dunemaul da kuralım
buarada kim horde , kim allience ?
ulen ne güzel 3 sene önce bırakıp satmıştım acc yi. yine soktunuz ya beni bu oyuna daha ne diim
Rs Racing Garage
oyundayım fairbreeze deyim
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)