az önce ilk kez wow a ve dunemaula giriş yapmış bulunuyorumsadece bakıp çıkmam lazım yalnız yapacak işlerim var
![]()
az önce ilk kez wow a ve dunemaula giriş yapmış bulunuyorumsadece bakıp çıkmam lazım yalnız yapacak işlerim var
![]()
tamam buldumİsmim Flexamin msj atın
dunemauldayım
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
trial versionlarda pm atamıoz oyunda
Rs Racing Garage
iide trial version da özel msj laşma olmadan birbirimizi nasıl bulcaz?
Rs Racing Garage
müdür, dunemaul da undead priest im, name blindfella whisper atamayan arkadaşlar nerede ise gelirim yardım ederim lvl atlarız.
universitede başımın belasıydı buradada buldu etmeyin gitmeyin açmayın böyle konular
undeath ftw![]()
körler sağırlar
dunemaul da bloodelf rouge umay başı olsaydı da trıal versıonda kurtulsaydım
Rs Racing Garage
dunemaul da nickim flexamin. oyuna girince pm atarım burdan
Rs Racing Garage
arkadslar soyle yapalım msn yada whtsup bbm uzerınden gorusup oyunda bı yerde bulusalım delırecem yoksa ay sonu kesın alıyorum ben bu mesajımdan sonra trıal degıl orjınal alıp devam ederım dıyenler parmak kaldırsınbu arada bloodelf mage lvl12yım
dun bı oynadım 2 saat cok hızlandırmıslar exp alma olayını 2 prı 2 tankımız var benım yanıma saglam 1-2 dps daha olursak super ekıp kurarız
ankaradan bı arkadasım gelıyor oda hunter acıcak
![]()
aynen, lvl 6o a gelene kadar üstüne üstük yer yol bilmeden ne questlerin yerini biliriz ne map, çok zordu çoook![]()
o günlerde güzeldi de işte adamlar asıl parayı 9-12 yaş arasından aldıkları için oyunu mmorpg den, çizgi filim karakterlerine çevirdiler ve mekanikleri bir hayli kolaylaştırdılar, pandaren çıktıktan sonra bende tamamen bırakabilirim.
Bu arada millet gelene kadar ben 13 oldum bile
serdarisgor@hotmail.com
ben ay başı upgrade edicem acc yi. şimdi oyuna giriom lvl 6 blood elf rouge![]()
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)