svtec; güle güle kullan... iyi karar.. ben de eski hondacıyım, hondaların bu saçma sapan fiyatlarını ben de anlamıyorum.. araba satarken üzerine Civic etiketi yapıştırıp satacağım![]()
![]()
svtec; güle güle kullan... iyi karar.. ben de eski hondacıyım, hondaların bu saçma sapan fiyatlarını ben de anlamıyorum.. araba satarken üzerine Civic etiketi yapıştırıp satacağım![]()
![]()
filtre olarak markaya takılmana gerek yok..yed al paran cebinde kalsın![]()
kardeş headers ben aracımı aldığımdan beri arıyorum ama bulamadım çok kişiye sordum yok yok.yurtdışında var nadiren odaha şöle bişe var tabi özel olarak yaptırılıyor ama ne kadar verimli oluyor o ayrı tabi.dereceli egzantirik,yazılım,ayarlı kasnak,filtre kiti,egsoz ve chip yaptın mı bence aracın güzel gider. valla herşey maddiyat kardeş yaptıkca devamı geliyor
![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
egzost bu
HKS EGZOZ CARUB 5 AYLIK TEMİZ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 66332977
filtre aem aldım..uygun bir filtre borusu da bulup cai yapayım diyorum..
düz boru yapcak adamı buldum
headers zor gibi gözüküyor ..![]()
bunlarla 1-2 hp alırımama ses güzel olur heralde ... dereceli için Hüner kamşaft ile bir görüşmek lazım atrı bir yazılım gerekcek ortalama 2000 civarı gider.. sonuç. +15 olsa yeter heralde.. dereceli için yazılım kendileri yükler heralde yada kim yapar istanbulda .
![]()
low is low
filtren bu şekilde olsun egsoz borularını 60lık yaptırma dedim 55 ideal bende 60lık var buyuk
yazılım yaptrdım birde gecen ay gayet güzel
ok anladım bu hafta çıtırdan başlıcaz artık..ya birde bu orjinal farların ve sislerin ampulleri nedir bu araçta farlar h7 galiba ama sisleri çözemedim arkası felan kapalı far sis xenon yapayım dedim ama xenon ne alcaz kafam karıştı..
low is low
İyi tercih hayırlı olsun406 coupe 2.2'nin manifold gaz kelebeği vs. takılabiliyor diye biliyorum hatta gecen burda ilanı vardı satıyordu bir arkadaş o şekilde olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)