svtec 2.2 emme takman için panelde baya bir işlem yapman gerekiyor, uzun ve sıkıntılı bir iş ben 2.2 taktım radyatörü baya bi ileri aldık, bu seferde alt hortumdan 2 defa kurtuldu allahtan araba yüyürken olmadıda motoru kucaklamadık. 2.2 yerine rc emmesi bulursan cuk oturuyor, murat nickli arkadaşta rc emmesi vardı bi irtibata geç istersen.
ya bu rc headers zor olur az zaten bu araçtan ama aynısını yaptırabilme imkanı olurmusanayide ? adamlar sıfırdan headers yapıyor zaten aynısı yaparlar heralde ölçüp biçip te ramdıman verirmi ?
low is low
bende 205 var peugeot 406 motor bloğu aldm 206 gti ve rc ile aynı blok 2.2 emme eksoz benzin enjektörleri ve rayını aldım kapak taşlanarak toplandı bu hafta takılacak ms standalone beyin ile çalıştırma planımız var bu hafta sonu bir aksilik çıkmazsa ilk marş yapcaz eğer lazımsa bakarım yarın size de emme eksoz bulabilirm belki
karşıklık olmuş
arada ki postta headers kelimesi geçince bizim beyin saatinde katkısıyla su kaynattı
ok emme 206 rc den çıkma bulcaz
nasıl olcaksa
![]()
ama filtre düz boru egzost ttan sonra..
low is low
atlanan bir nokta var. aslında bloğuna ne rc emmesi nede 2.2 emmesi uymuyor.port çapları farklı. hava akışında bu bir set.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)