User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: İphone 4 Sorunu ??

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekliceksin bir müddet veya sat onu üstüne eklip burdan spot bitane al..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı se®k@n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış hatırlamıyosam;

"Yurt dışı iphone 4 lerin sürümünü ios 5' e yükseltince, nur topu gibi bi ipod sahibi olursunuz." gibisinden bişeyler söyleniyodu. Bilenler daha net bişey söyler....
    replik bana ait

İnternet üzerinden simlock yapan siteler var. Bir kaç gün içinde ücreti mukabilinde kırıyorlar kilidi.. Yaptıranlar var ve şu anda unlock durumunda kullanıyorlar telefonlarını.. Elveda Gevey sonra da tabiiki.. O siteleri araştırmanızı öneririm.

Ücreti ise telefonun ülke olarak menşei bazında farklılık gösteriyor. Hatırladığım kadarıyla 20 USD ile 150 USD arasında idi.. Yanlış hatırlayabilirim rakamları ama 100-150USD arası gibi bir fiyatı gözden çıkarın..

"Versiyon düşür hallet" çözüm önerileri için ise;

Öyle windows 7 den XP ye düşürür gibi "next - next - finish" şeklinde düşük versiyon yükleyemezsiniz telefonunuza..

O versiyonda iken SHSH kaydı yedeğini almış olmanız lazım. Her telefonunun ayrıdır bu..

Eğer geçmek istediğiniz sürümün SHSH kaydı alınmadı ise çok net söylüyorum ki eski versiyona geçmeyi unutun..

Şu da net bir durumdur ki Gevey ile çalışan telefonda IOS5 çalışmıyor.. Çalışıyor diyenlerın alayı mavra sıkıyor.. Yok öyle bişey..

Kolay gelsin

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    replik bana ait

İnternet üzerinden simlock yapan siteler var. Bir kaç gün içinde ücreti mukabilinde kırıyorlar kilidi.. Yaptıranlar var ve şu anda unlock durumunda kullanıyorlar telefonlarını.. Elveda Gevey sonra da tabiiki.. O siteleri araştırmanızı öneririm.

Ücreti ise telefonun ülke olarak menşei bazında farklılık gösteriyor. Hatırladığım kadarıyla 20 USD ile 150 USD arasında idi.. Yanlış hatırlayabilirim rakamları ama 100-150USD arası gibi bir fiyatı gözden çıkarın..

"Versiyon düşür hallet" çözüm önerileri için ise;

Öyle windows 7 den XP ye düşürür gibi "next - next - finish" şeklinde düşük versiyon yükleyemezsiniz telefonunuza..

O versiyonda iken SHSH kaydı yedeğini almış olmanız lazım. Her telefonunun ayrıdır bu..

Eğer geçmek istediğiniz sürümün SHSH kaydı alınmadı ise çok net söylüyorum ki eski versiyona geçmeyi unutun..

Şu da net bir durumdur ki Gevey ile çalışan telefonda IOS5 çalışmıyor.. Çalışıyor diyenlerın alayı mavra sıkıyor.. Yok öyle bişey..

Kolay gelsin
    4.3.3 veya 4.3.5 sürümünün basebandı korunarak geveyli cihazları ios5 yüklenebiliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)