Abi çok güzel yazmışın, videoda çok iyi :)
ancak Üstün abinin anlattığı dikleşme olayı sadece insanlarda değil,
Kedide, köpektede olan bir hadise :)
Printable View
şiddettin kullanıldığı yere bağlıdır aslında herşey bilerel veya bilmeyerek insanların birbirini sinir ettiği zor durumda bıraktığı zarara soktuğu durumlar olabilir. karşı taraf bunu ısrarla devam ettirir kusurunu bilip bunu anlatmaz özürdilemez telafi etmeye çalışmaz ve üstü çıkmaya çalışırsa.. ağzının üstüne üstüne vurulur :D
3-1'i Duyan Mustafa Çıldırdı | Video | Teleizle
mustafadaki sinire bakın :D
videoyu çeken gerizekalıda öğretmen sanırım okullarda öğrenciye telefon yasak ama öğretmenler son zamanlarda öğrencilerini rencide edip duruyor hayret kimsede ses çıkarmıyor
Canlı yayında kavga - YouTube
işte şiddet :) dayı kızı bayılınca ipi kopardı ...
ahaha naptın sen ya :D Herkese tabiki potansiyel akıl hastası demiyorum, ama bu bir gelişim süreci , bunlar da tamamen benim kişisel görüşüm degil , bir cok psikoloji üstadının uzun süren çalışmaları. Benim bahsettiklerim insanlarda şiddetin ortaya çıkma süreci ve insanın bundaki yeriydi, senin kendini tanımlamandan örnek verdim, iki posttan birisine potansiyel akıl hastasısın diyecek kadar ne muktedirim, ne cahilim , yada öyle olmadıgımı sanıyorum, Özet olarak ; aslolan insanların sinirlerini öfkelerini yansıtma mekanizmaları kurarak çarpıtması yada vahşi şekillerde sergilemesinden öte, süperego muzu geliştirerek (mümkünse toplumunkini) bireysel ve toplumsal kendini gerçekleştirme olgusuyla daha bilinçli savunma mekanizmaları geliştirmek demek istedigim,anlamadın sen beni. :)
Sarı mavi yeşil meşilll farketmeez yürüyoruz aynı yoldaa biz
Futbol şiddettir futbol holiganlıktıır futbol adam bıçaklamaktır... !!!
:D :D
Kavga videosuna bakarken yanda çıktı böyle bi kıza kaç kişi sabredebilir acaba ?
Babasini görünce kacmaya calisan 19 yasindaki Selda - YouTube
şimdi adamın biri eve her alkollu geldıgınde karısını dövermiş kadın artık bıkmış ve bı doktora gıtmıs durumu anlatmıs yardım ıstemıs dokdor da demişki kocan eve alkol lü geldıgı zaman hemen agzına yarım cay bardagı cayı alıp gargara yap taaakı kocan yatana kadar demiş
neyse kadın bır kac kez denemiş başarılı kocası hiç dövmemiş sonra kadın doktora gıder ve dedıgınızı yaptım kocam artık benı dövmüyor demiş ve doktorda bomba cevabı vermiş bak gördünmü ceneni tutarsan dayak yemessin demiş :)))
tespıt 1
ınsanların buyuk cogunlugu gerızekalı
tespıt 2
şiddet konusulacak bır sey olmadıgında uygulanır
tespıt 3
gerızekalı ıle konusacak bır sey yoktur...
sonuç
şiddet her zaman vardır var olacaktır....
not:kodum mu oturturum....
bu olay nedir ya kadını kum torbasına çevirdi şerefsizler :ofk:
benim anneme kardeşime yakınıma böyle bişey yapılsa o polisleri aileri dahil öldürürüm katıksız o.çları ...
CnnTurk de su anda bu olay var..
WEB TV :: Hürriyet - KADINA KARAKOLDA FECİ DAYAK
KADINA KARAKOLDA FECİ DAYAKİzleme Sayısı: 24,764İzmir’de ailesiyle birlikte eğlenmeye gittikleri müzikholde gözaltına alınan kadının karakolda yediği feci dayağın görüntülerine ortaya çıktı. İki polis tarafından yere yatırılarak kelepçelendikten sonra dövülen genç kadının, ifadesine göre eşi, kızı, damadı ve kayınbiraderi ile bir müzikhole eğlenmeye gitti. Yakınları dışarıdayken polis müzikholü bastı. 3 sivil polis kimliklerini göstermelerini isteyince eşi, kendi kimliğini bu şahıslara vermek üzere garsona uzattı. Genç kadın da yanına gelen sivil polislerden birine “Eşim kimliğimi almaya arabaya gitti” derken arkadan gelen polislerden biri kadına vurdu ve kadını gözaltına aldı. Genç kadın, yol boyunca dayağın devam ettiğini, karakolda da 2 polisin kendisini dövdüğünü, cinsel tacizde bulunduklarını ve yere yatırıp kelepçeleyip dövmeye devam ettiklerini anlattı. Olay karakoldaki kamera kayıtlarında ortaya çıktı. Görüntülerde kadının 2 polis tarafından feci şekilde dövüldüğü görüldü. HABER:Kemal Göktaş/Vatan Gazetesi
göki ciddi can sıkıcı bişey. kadın terörist olsa böyle bişey yapmazlar.
sonrasında adamda da biraz hata var müzikhol denilen yer istanbldaki gibiyse eşimle sevgilimle gitmem oralara. ama herkesin tercihi gittiyse gitti adam evli eşiyse ordaki polisin bunu yazılanlar dahilinde yapmaya hakkı yok.
ya siz varya yemin ederim insanı zorla şiddete yöneltirsiniz =D