User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
96 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Şiddetle İlgili Neler Düşünüyorsunuz

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ae86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şiddet kişinin eksik yada zayıf taraflarını bir şekilde tamamlama şekli, öfke kontrolünün yetersizliği, psikolojik problemler, bilinç altıntı birimkimlerinin patlamasıda olabilir liste uzun.Sakinleşmek için odak noktasını değiştirmek, problemin olduğu yerden uzaklaşma gibi çözümler üretilebilir tamamen kişiden kişiye değişir.Genel olarak şiddete karşı bir insanım ama bir sabrın taştığı noktaya kadar.Günümüzde toplumunda malesef insanlarımızın çoğunun profesyonel desteğe ihtiyacı var ve çoğu durumunun farkında bile değil.

Üstün Dökmenin bu videosunu çok şeyler anlatıyor aslında.Biz güçlü olmayı şiddet ile çözüyoruz ama yanılıyoruz.

Güçlü Olmak - YouTube
    Abi çok güzel yazmışın, videoda çok iyi

ancak Üstün abinin anlattığı dikleşme olayı sadece insanlarda değil,
    Kedide, köpektede olan bir hadise

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şiddettin kullanıldığı yere bağlıdır aslında herşey bilerel veya bilmeyerek insanların birbirini sinir ettiği zor durumda bıraktığı zarara soktuğu durumlar olabilir. karşı taraf bunu ısrarla devam ettirir kusurunu bilip bunu anlatmaz özürdilemez telafi etmeye çalışmaz ve üstü çıkmaya çalışırsa.. ağzının üstüne üstüne vurulur
    low is low

merve
    Misafir

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videoyu çeken gerizekalıda öğretmen sanırım okullarda öğrenciye telefon yasak ama öğretmenler son zamanlarda öğrencilerini rencide edip duruyor hayret kimsede ses çıkarmıyor
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canlı yayında kavga - YouTube

işte şiddet dayı kızı bayılınca ipi kopardı ...
    low is low

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin bu tespitine göre herkes potansiyel bi akıl hastası ozaman. şimdi ben çabuk parlıyorum, çok çabuk gemileri yakıyorum diye ilerde manyağın teki olup şiddet mi uygulicam onu bunu mu kesicem. ben bu tespiti fazla abartı buldum kusura bakma.
    ahaha naptın sen ya Herkese tabiki potansiyel akıl hastası demiyorum, ama bu bir gelişim süreci , bunlar da tamamen benim kişisel görüşüm degil , bir cok psikoloji üstadının uzun süren çalışmaları. Benim bahsettiklerim insanlarda şiddetin ortaya çıkma süreci ve insanın bundaki yeriydi, senin kendini tanımlamandan örnek verdim, iki posttan birisine potansiyel akıl hastasısın diyecek kadar ne muktedirim, ne cahilim , yada öyle olmadıgımı sanıyorum, Özet olarak ; aslolan insanların sinirlerini öfkelerini yansıtma mekanizmaları kurarak çarpıtması yada vahşi şekillerde sergilemesinden öte, süperego muzu geliştirerek (mümkünse toplumunkini) bireysel ve toplumsal kendini gerçekleştirme olgusuyla daha bilinçli savunma mekanizmaları geliştirmek demek istedigim,anlamadın sen beni.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarı mavi yeşil meşilll farketmeez yürüyoruz aynı yoldaa biz

Futbol şiddettir futbol holiganlıktıır futbol adam bıçaklamaktır... !!!

imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarı mavi yeşil meşilll farketmeez yürüyoruz aynı yoldaa biz

Futbol şiddettir futbol holiganlıktıır futbol adam bıçaklamaktır... !!!

Uzun zamandır duymuyordum, şuan yerlerdeyim

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kavga videosuna bakarken yanda çıktı böyle bi kıza kaç kişi sabredebilir acaba ?
    Babasini görünce kacmaya calisan 19 yasindaki Selda - YouTube

vtecburhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi adamın biri eve her alkollu geldıgınde karısını dövermiş kadın artık bıkmış ve bı doktora gıtmıs durumu anlatmıs yardım ıstemıs dokdor da demişki kocan eve alkol lü geldıgı zaman hemen agzına yarım cay bardagı cayı alıp gargara yap taaakı kocan yatana kadar demiş
    neyse kadın bır kac kez denemiş başarılı kocası hiç dövmemiş sonra kadın doktora gıder ve dedıgınızı yaptım kocam artık benı dövmüyor demiş ve doktorda bomba cevabı vermiş bak gördünmü ceneni tutarsan dayak yemessin demiş ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tespıt 1

ınsanların buyuk cogunlugu gerızekalı

tespıt 2

şiddet konusulacak bır sey olmadıgında uygulanır

tespıt 3

gerızekalı ıle konusacak bır sey yoktur...

sonuç

şiddet her zaman vardır var olacaktır....

not:kodum mu oturturum....

merve
    Misafir
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaha naptın sen ya Herkese tabiki potansiyel akıl hastası demiyorum, ama bu bir gelişim süreci , bunlar da tamamen benim kişisel görüşüm degil , bir cok psikoloji üstadının uzun süren çalışmaları. Benim bahsettiklerim insanlarda şiddetin ortaya çıkma süreci ve insanın bundaki yeriydi, senin kendini tanımlamandan örnek verdim, iki posttan birisine potansiyel akıl hastasısın diyecek kadar ne muktedirim, ne cahilim , yada öyle olmadıgımı sanıyorum, Özet olarak ; aslolan insanların sinirlerini öfkelerini yansıtma mekanizmaları kurarak çarpıtması yada vahşi şekillerde sergilemesinden öte, süperego muzu geliştirerek (mümkünse toplumunkini) bireysel ve toplumsal kendini gerçekleştirme olgusuyla daha bilinçli savunma mekanizmaları geliştirmek demek istedigim,anlamadın sen beni.
    ya arkadaşım benim bi sorunum yok tamam mı , şiddete meyilimde yok, akılımın ucundan geçmiyo, hayatımda kimsede görmedim, hiçbir zaman sebebini anlayamadım, o kadar uzak biriyim yani.. yaa zorla şiddete yönelticen beni bak sinirlendim

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olay nedir ya kadını kum torbasına çevirdi şerefsizler

benim anneme kardeşime yakınıma böyle bişey yapılsa o polisleri aileri dahil öldürürüm katıksız o.çları ...
    CnnTurk de su anda bu olay var..

WEB TV :: Hürriyet - KADINA KARAKOLDA FECİ DAYAK

KADINA KARAKOLDA FECİ DAYAKİzleme Sayısı: 24,764İzmir’de ailesiyle birlikte eğlenmeye gittikleri müzikholde gözaltına alınan kadının karakolda yediği feci dayağın görüntülerine ortaya çıktı. İki polis tarafından yere yatırılarak kelepçelendikten sonra dövülen genç kadının, ifadesine göre eşi, kızı, damadı ve kayınbiraderi ile bir müzikhole eğlenmeye gitti. Yakınları dışarıdayken polis müzikholü bastı. 3 sivil polis kimliklerini göstermelerini isteyince eşi, kendi kimliğini bu şahıslara vermek üzere garsona uzattı. Genç kadın da yanına gelen sivil polislerden birine “Eşim kimliğimi almaya arabaya gitti” derken arkadan gelen polislerden biri kadına vurdu ve kadını gözaltına aldı. Genç kadın, yol boyunca dayağın devam ettiğini, karakolda da 2 polisin kendisini dövdüğünü, cinsel tacizde bulunduklarını ve yere yatırıp kelepçeleyip dövmeye devam ettiklerini anlattı. Olay karakoldaki kamera kayıtlarında ortaya çıktı. Görüntülerde kadının 2 polis tarafından feci şekilde dövüldüğü görüldü. HABER:Kemal Göktaş/Vatan Gazetesi
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göki ciddi can sıkıcı bişey. kadın terörist olsa böyle bişey yapmazlar.

sonrasında adamda da biraz hata var müzikhol denilen yer istanbldaki gibiyse eşimle sevgilimle gitmem oralara. ama herkesin tercihi gittiyse gitti adam evli eşiyse ordaki polisin bunu yazılanlar dahilinde yapmaya hakkı yok.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşım benim bi sorunum yok tamam mı , şiddete meyilimde yok, akılımın ucundan geçmiyo, hayatımda kimsede görmedim, hiçbir zaman sebebini anlayamadım, o kadar uzak biriyim yani.. yaa zorla şiddete yönelticen beni bak sinirlendim
    bu kadar cabuk mu :d
    3-4 mesaj daha atsam, sanal şiddete maruz kalacagımın sinyallerini alıyorum

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sende bir kere trabzon damarı varsa hiç boşuna cebellenme.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

merve
    Misafir
    ya siz varya yemin ederim insanı zorla şiddete yöneltirsiniz =D

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya siz varya yemin ederim insanı zorla şiddete yöneltirsiniz =D
    boşuna demedim bikaç sayfa önce kurban kesiciliği kursuna giden kız arkadaşım var diye
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olay nedir ya kadını kum torbasına çevirdi şerefsizler

benim anneme kardeşime yakınıma böyle bişey yapılsa o polisleri aileri dahil öldürürüm katıksız o.çları ...
    CnnTurk de su anda bu olay var..

WEB TV :: Hürriyet - KADINA KARAKOLDA FECİ DAYAK

KADINA KARAKOLDA FECİ DAYAKİzleme Sayısı: 24,764İzmir’de ailesiyle birlikte eğlenmeye gittikleri müzikholde gözaltına alınan kadının karakolda yediği feci dayağın görüntülerine ortaya çıktı. İki polis tarafından yere yatırılarak kelepçelendikten sonra dövülen genç kadının, ifadesine göre eşi, kızı, damadı ve kayınbiraderi ile bir müzikhole eğlenmeye gitti. Yakınları dışarıdayken polis müzikholü bastı. 3 sivil polis kimliklerini göstermelerini isteyince eşi, kendi kimliğini bu şahıslara vermek üzere garsona uzattı. Genç kadın da yanına gelen sivil polislerden birine “Eşim kimliğimi almaya arabaya gitti” derken arkadan gelen polislerden biri kadına vurdu ve kadını gözaltına aldı. Genç kadın, yol boyunca dayağın devam ettiğini, karakolda da 2 polisin kendisini dövdüğünü, cinsel tacizde bulunduklarını ve yere yatırıp kelepçeleyip dövmeye devam ettiklerini anlattı. Olay karakoldaki kamera kayıtlarında ortaya çıktı. Görüntülerde kadının 2 polis tarafından feci şekilde dövüldüğü görüldü. HABER:Kemal Göktaş/Vatan Gazetesi
    bunlar insan değil abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)