User Tag List

Sayfa 12/15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
280 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Fetih 1453 sinema filmi

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana göre tarihteki en önemli olaydan faydalanıp, gişe rekoru kırmak amacıyla çekilmiş bir film.

bazı arkadaşlar ya film işte ne bekliyorsunuz falan demiş, eğer konu Osmanlı tarihinin en büyük olayı İstanbul un fethi ise çok fazla şey beklemek geekir.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fragmanlara bakılırsa dövüş sahneleri filan eski yapımlara göre çok başarılı. Baya emek ve uğraş var ama bizim emeğe saygımız yok :P internete ne zaman düşer ??

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun süre bu işin içinde inaktif olarak yer alan , 3-4 senede aktif yer alan biri olarak turkiyede direk konuşulan şudur " Abi nasıl yapsakta xxx para çeksek gişede..." , "abi xxx i seven çok kişi var bu tarz film yapsak sırf xxx i sevenler gelse gişede coşarız" mantık hep budur. E " abi osmanlı varsa ne olursa olsun giderim , desteklerim" mantıgıda bu adamların kazanmasına yol açıyor.. Ben osmanlıya baglı , o zamanları seven vs insanlardan bu mantıktan çok " kardeşim bizim için kutsal sayılacak bir zamanla ilgili film yapıyorsunuz yıl 2012 olmuş bu ne böyle paint terk bilgisayar sahneleri , baska filmlerden kopya hareketler vs adam gibi yapın bu paraları hak edin" demelerini beklerdim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu ülkede bir odada bir evde geçen filmler gişe yapdı komple film iki yada üç mekanda geçiyor adamın yada kadının evi iş yeri o kadar 90 dakka millet bunları izliyor birde bayatlamış vasat kokmuş aşk hikayeleri.. bunlar bizim halkın zayıf noktasıdır bunu bilen gişeyi yapar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 senedir bu tarz filmler çeken amerikan sinamasıyla karıştırırsanız doğru film olmamış. Ama ilk defa türkiyede bu tarz film çekiliyosa sahip çıkmak gerekir.Daha iyisini yapanda varsa çıksın yapsın biz onuda izleriz

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    filmi merak eden biriyim.. ama eleştirileri okudum ilk sayfadan bu sayfaya ... olmuş olmamış.. ok.. bu seneryoda olaylara çekimde tamamen yönetmen ve yapımcının insafına kalmış bir kurgudur.. unutmayın yani onlar ne istiyorsa o... hee tarihimiz adam gibi çekilsin.. belgesel tarzında olsun.. dersen.. hükümet acımıcak paraya ne kral Hollywood yapımcıları yönetmenleri sahnecisinden kostümcüsüne efektcisine vs. getircek adam gibi çekticek.. ama yapılan bu mal bu bence saygı göstermek lazım..
    low is low

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 senedir bu tarz filmler çeken amerikan sinamasıyla karıştırırsanız doğru film olmamış. Ama ilk defa türkiyede bu tarz film çekiliyosa sahip çıkmak gerekir.Daha iyisini yapanda varsa çıksın yapsın biz onuda izleriz
    Öyle değil işte youtuba a gir evinde tek basına bu sahnelerden cok daha iyilerini yapan "Çocuklar" var.. 2012 yılında artık africa zambia da çekilen film bile güzel bilgisayar efekleri oluyorsa ister istemez insan bu ne hal diyor... Yoksa tabi çekilsin bol bol çekilsin , çekilsin izleyelim yaw kim istemez güzel film izlemek.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    olaya tarihi film olarak değil effect olarak bakmak gerekirki bu ilk effectli film değil gora gibi bundan on kat zor şartlarda tamamen bilim kurgu olarak hollywood kalitesinde çekilmiş filmde var
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olaya tarihi film olarak değil effect olarak bakmak gerekirki bu ilk effectli film değil gora gibi bundan on kat zor şartlarda tamamen bilim kurgu olarak hollywood kalitesinde çekilmiş filmde var
    Efekt için arog a bakmak lazım Arog 8 milyon dolarak çekildi. 5 sene önce yapıldı ve CGI olarak yani efekt olarak kat kat daha kalitelidir Fetih den. Demek istediğimde bu zaten insan çok daha iyi birşey bekliyor.

aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 milyon izleyiciyi çok rahat geçeceğini düşünüyorum.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben böyle serfsizlik görmedm arkadas.hafta snu parasini werip izlicektk yer yoktu.bugun arkadaslar dedi gdelim gnctrkcl den iyi dedk.ogrendikki bu filmde gecmiyormus.hayda.bu ne ayiptir ya turk milleti olarak nekadar gecirmeye merakliyiz.bu zihniyette olan ipneler para kazanmasin arkadas yemisim filmini zaten yorumlarin hepsi kotu bi kac kiside olsak izlemicem para verip.iyice keriz yerine koydular insanlari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birileri gerçekten çok farklı birşeylerin kafasını yaşıyor.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni ekmek kapısı belli oldu bugün d&r magazasına gittim kitap almak için, adamlar bir reyon yapmışlar sadece fatih sultan mehmed han ve istanbulun fetihi ile ilgili kitaplar, ve alayı yeni basım.
    Tango-1 never dies.

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Filme güzel düşünceler ile gittim fakat hayal kırıklığı yaşadığım bölümler oldu.Hasanın savaşı gibi bir film olmuş biraz.Bazı ilginç çekim hataları vardı ama onları saymasakta olur.

Keşke Fatih rolunde sesi kalın biraz daha heybetli biri olsaydı.Bir bölümde çok kan döküldü lan gibi birşey duydum Ama yinede emek var.İlk oluşundan dolayı ağır eleştiri yapmakta yanlış olur.Türk evladı olarak içim kıpır kıpır oldu onuda saklamamak lazım.

ioz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni ekmek kapısı belli oldu bugün d&r magazasına gittim kitap almak için, adamlar bir reyon yapmışlar sadece fatih sultan mehmed han ve istanbulun fetihi ile ilgili kitaplar, ve alayı yeni basım.
    Muhteşem Yüzyıl'dan ötürü de D&R'da Pargalı İbrahim'in, Kanuni'nin, Hürrem'in kitapları yok satıyordu bir ara. Batıda kitaplar dizi olur, bizde diziler kitap olur...

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Film sinemamız için büyük bir adım, ama gel görki hatalar, üzerinde durulması gerekipte durulmayanlar üzerine bir makale yazabilirim.. Hayırlısı olsun,gidin görün,destek verin.Daha iyi işler ancak böyle çıkar.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hoşuma gitti
    TB4BSA

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bugün gidicektim , saat 7 de istinye park a gittim 8 küsür ve 9 gibi 2 matina vardı 9 dakine giriyim dedim ama en önde 1-2 yer bostu bende geri cıktım yeterli yeri bulamayınca

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    battal gazi vardı bugün kanal 7'de.
    şöyle 10-15 dakika takıldım.
    bizanslılar bütün kemiklerini kırdılar battal'ın.
    sonra türkler battal'ı onların elinden kurtarıp ilaçlı suya soktular, üstüne çamurdan alçı yaptılar.
    kısa zamanda eskisinden de sağlam oldu ve bizans'ı yıktı yuh yaa.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)