4 bilmenin ikramiyesi nekadar? 2bin lira varmı ?
Printable View
Şeriatın kestiği parmak acımaz haklılar. Kasım ayında bokunu çıkartan benim doğrudur kendi adıma özür dilerim.
Forum hayatında ceza yemeyen ben Kasım ayında hattrick yedim :)
Tahliye edilen Tayfur Havutçu sert konuştu: "Şike sürülecek akılları yok, ömründen ve kariyerimden 6 ayımı aldılar..."
elimden geldiğince geyik yapmamaya çalışıyorum (bu kadarı geliyor).
burda hemen herkesin forum geçmişi var. Şu güzel forumu *** etmeyelim. Geyiğin dibine vurduğumuz forumların sonunun ne olduğunu biliyoruz. Şahsım adına daha dikkatli olurum bundan sonra.
ki bu forumu bu kadar idare edebilmek bile büyük başarı, modları daha fazla yormanın bi anlamı yok hakkaten.
Yok yaw nerede :(
http://img249.imageshack.us/img249/5...11212at171.png
bugün bayırda kaptırmış çıkarken önüme dalan minibüsçünün önüne geçip fren yaptığım için pişman oldum..
ben kendı adıma bazen geyiğin b.kunu çıkardıgımı düşünerek benım postlarımı silmek zorunda bıraktıgım mod arkadaşlardan özür dilerim (ciddi olarak yazdım geyik değildir)
Tayfun bildiğin saçmalıyorsun. yok burada gün geçiyormuş ediyormuş geyik normalmiş.
aç kendine site blog forum ne açıyorsan yap oradan geyiğini. geyiği yapan adamlar haklılar diyor sen haala neyin peşindesin.